Ne skidaju osmijeh s lica

Milijunaš kojeg su prozvali najseksi djedicom živio je kontroverznim životom dok nije upoznao 27 godina mlađu suprugu s kojom je dobio kćer

Gianluca Vacchi i Sharon Foncesca - 4 Gianluca Vacchi i Sharon Foncesca - 4 Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Gianluca Vacchi i Sharon Foncesca - 4 Gianluca Vacchi i Sharon Foncesca - 3 Gianluca Vacchi i Sharon Foncesca Gianluca Vacchi i Sharon Foncesca - 5 Gianluca Vacchi i Sharon Foncesca - 2 Gianluca Vacchi i Sharon Foncesca - 1 Gianluca Vacchi i Sharon Foncesca Sharon Foncesca - 5 Sharon Foncesca - 4 Sharon Foncesca - 3 +5 Sharon Foncesca - 2 Galerija

Talijanski biznismen i 27 godina mlađa partnerica Sharon Foncesca viđeni su u šopingu u Milanu, a osmijeh s lica nisu skidali.

Talijanski biznismen Gianluca Vacchi i njegova 27 godina mlađa djevojka Sharon Foncesca uživaju u šopingu u Milanu, a zaljubljeni par osmijeh s lica nije skidao.

Pogledaj i ovo Melissa Sata Ispod nije imala ništa Zgodna brineta koja javno i otvoreno priča o seksualnom životu pokazala je skoro sve u prozirnoj haljini!

Par je viđen u ležernom izdanju u crnim trapericama i bijelim majicama, dok je Sharon odjevnu kombinaciju upotpunila kričavo narančastom dizajnerskom torbom.

Naime, 54-godišnji Talijan oduvijek je bio poznat po uživanju na plažama s raznim ljepoticama i po hedonističkom načinu života, sve dok nije upoznao 27-godišnju glumicu Sharon, koja mu je ukrala srce.

U njihovu ljubav na početku nitko nije vjerovao te su kružile razne priče zašto je par uopće u vezi, a sve zle jezike uspjeli su pobijediti i par je u vezi već nekoliko godina.

Njihovu ljubav 2020. godine upotpunilo je i dijete, kćerkica Blu Jerusalema, koju je par jedva dočekao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

Njihove zajedničke fotografije dokazuju kako ljubav zaista nema prepreku, a par neprestano uživa u putovanjima i roditeljskom životu.

U nedavnom intervjuu za magazin Hello! Gianluca je izjavio kako bi volio da mu kćer odrasta u tradicionalnom obiteljskom okruženju, a Sharon je uz to dodala da jedva čeka da prošire obitelj, čime su zapravo ušutkali zle jezike koji su se zgražali zbog njihove veze i razlike u godinama.

"Iako imam osjećaj kao da već jesam u braku sa Sharon, volio bih da mi kći odrasta u tradicionalnoj obitelji. I da, oženio bih se, prije svih sa Sharon. Želim reći da ću se jednog dana pojaviti ispred nje s prstenom i pitati ju želi li se odmah udati za mene. A s druge strane, volio bih da Blu bude malo starija kako bi se mogla sjećati vjenčanja svojih roditelja", izjavio je slavi Talijan.

Sharon i Gianluca upoznali su se prije četiri godine na snimanju jednog glazbenog spota, a milijunaš je priznao kako ga je Sharon na prvi pogled opčinila svojim nevjerojatnim seksepilom.

Gianluca je u nekoliko prilika rekao kako ih nimalo ne brine i ne smeta im razlika od 28 godina te izjavio da on ima energiju 15-godišnjaka.

"Sharon uopće ne smeta razlika u godinama. Iako imam ovu sijedu bradu, imam i energiju 15-godišnjeg dječaka", izjavio je u jednom od prijašnjih intervjua za magazin Hello!.

Par uskoro planira i proširiti svoju obitelj, a Sharon je izjavila kako jedva čeka drugo dijete.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Ristović - 2 Nikolina Ristović - 3 Nikolina Ristović - 1 Nikolina Pišek +21 Nikolina Ristović - 7 Celebrity Nikolina Pišek o teškom periodu u kojem se našla: ''Znam da će biti uspona i padova, ali...''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak - 4 Indira Levak - 3 Indira Levak - 2 +13 Indira Levak - 1 Celebrity Indira u neobičnom bodiju pokazala vidljive rezultate odlazaka u teretanu, komad materijala koji je nosila nije puno sakrio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene