Baš se sredila!

Sestra Joška Gvardiola oduševila je svojom pojavom na svečanom događaju, javnost ju je bolje upoznala kad je zdušno bodrila svog brata u Katru!

Franka i Lorena Gvardiol Franka i Lorena Gvardiol Lorena Gvardiol/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lorena, Franka i Joško Gvardiol Lorena, Franka i Joško Gvardiol - 2 Lorena, Franka i Joško Gvardiol - 1 Lorena i Franka Gvardiol - 2 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 3 Lorena i Franka Gvardiol - 2 Lorena i Franka Gvardiol - 3 Lorena i Franka Gvardiol - 5 Lorena i Franka Gvardiol - 4 Lorena i Franka Gvardiol - 6 +20 Lorena i Joško Gvardiol - 7 Galerija

Franka Gvardiol, sestra našeg nogometnog reprezentativca Joška Gvardiola, odlično se zabavila na jednom svečanom događaju u Zagrebu koji su brojne zvijezde pohodile ovih dana.

Sestra našeg nogometaša Joška Gvardiola Franka Gvardiol zablistala je na svečanom događaju u Zagrebu na kojem je odlično raspoložena pozirala na crvenom tepihu, a fotografiju možete pogledati OVDJE. 

Pogledaj i ovo Lorena i Franka Gvardiol najvjernije navijačice Sestre Gvardiol rasplamsale su atmosferu uoči utakmice Hrvatske i Japana, pogledajte objavu koja je hit na Instagramu!

23-godišnja Franka, koja inače trenira rukomet, za svečanu je prigodu odabrala kratku ljubičastu haljinu na jedno rame, u kojoj je pokazala utrenirane noge, a sve je začinila srebrnom torbicom i sandalama.

Franka i njezina 23-godišnja sestra Lorena našle su se u središtu pažnje domaće javnosti tijekom prošlog Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, na kojem su bodrile brata Joška, koji ovih dana ima dodatni razlog za slavlje.

Naime, kuća koja se bavi globalnim studijama nogometaša i njihovim vrijednostima uvrstila ga je na vrh najskupljih stopera svijeta, što je stvarno zavidan uspjeh.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 +25 Sonja Kovač - 2 Celebrity Sonja Kovač zatražila je pomoć u odabiru badića, no prizori njezinih raskošnih oblina otežali su odluku vjernim pratiteljima!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston +16 Jennifer Aniston - 4 Zanimljivosti Jennifer Aniston podijelila je recept za svoju slavnu salatu iz ''Prijatelja'', jesu li ovi sastojci tajna njezina fantastičnog izgleda?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene