javno priznali

Hauser i Franka uhvaćeni na djelu! "Nije se dogodilo samo jednom"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stjepan Hauser i Franka Batelić uhvaćeni su u poprilično nezgodnoj situaciji.

Stjepan Hauser Franka Batelić našli su se u neugodnoj situaciji o kojoj su iskreno progovorili u ovotjednom izdanju emisije 'Petkom s Petkom'. Simpatičan duo tijekom gostovanja u emisiji našao se pred izazovom koji su za njih pripremili voditelji Dalibor Petko i Minea. Franka i Stjepan tako su morali odgovarati na pitanja voditelja s "jesam" ili "nisam".

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP Velika je obožavateljica Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"

Pitanja su bila poprilično škakljiva pa su tako između ostalog morali otkriti jesu li ikada izašli iz kuće bez da su oprali zube, ali i jesu li ikada nešto ukrali iz trgovine. Dok je Franka na ovo pitanje odgovorila negativno, Stjepan se prisjetio mladenačkih grijeha. "Dok sam bio u osnovnoj školi išli smo u dućan i krali. To nam je bio glavni hobi", kazao je Hauser i priznao da je jednom u krađi bio i uhvaćen. "To je bila jedna traumatična situacija za mene, osjetljivog klinca. Od tog trenutka krađa mi više nije pala napamet", iskren je bio Stjepan.

Zanimljivi odgovori uslijedili su i nakon pitanja jesu li ikada uhvaćeni u javnosti da kopaju nos. Oboje su odgovorili potvrdno. "Nije se dogodilo samo jednom. Ne znam sad napamet, ali sigurna sam da se dogodilo", iskrena je bila Franka nakon čega je cijeli studio prasnuo u smijeh.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene