slavni par u lijepoj našoj

Jedna od najcjenjenijih holivudskih glumica u Dubrovniku napravila pravu pomutnju, a društvo joj je pravio suprug oskarovac!

Frances McDormand u Dubrovniku Frances McDormand u Dubrovniku Grgo Jelavić/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Frances McDormand u Dubrovniku - 1 Frances McDormand u Dubrovniku - 2 Frances McDormand u Dubrovniku - 3 Frances McDormand u Dubrovniku - 4 Frances McDormand u Dubrovniku - 5 Frances McDormand u Dubrovniku - 6 Frances McDormand u Dubrovniku - 7 Frances McDormand u Dubrovniku - 8 Frances McDormand u Dubrovniku - 9 Frances McDormand u Dubrovniku - 10 +10 Frances McDormand u Dubrovniku - 11 Galerija

Frances McDormand nakon završetka Ponta Lopud Film Festivala prošetala je Dubrovnikom sa suprugom Joelom Coenom, a slavni par izazvao je veliko zanimanje prolaznika.

Višestruka oskarovka Frances McDormand bila je glavna zvijezda ovogodišnjeg Ponta Lopud Film Festivala, a nakon njegova završetka ostala je još malo u Lijepoj Našoj.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan Više se ne kriju Goran Bogdan nakon dugo vremena snimljen s 11 godina mlađom djevojkom, a pohvalio se i novim detaljem na sebi!

S otočića Lopud prebacila se u obližnji Dubrovnik, a tamo nije mogla promaknuti fotografima, koji su je ulovili u šetnji sa suprugom, redateljem i scenaristom Joelom Coenom, koji je također oskarovac.

Slavni par izazvao je veliko zanimanje prolaznika, koji su se okretali za njima, no čini se da ih to uopće nije omelo u razgovoru s prijateljima koji su im bili u pratnji.

Inače, Frances je na Lopudu održala glumačke radionice, a zadnjeg dana festivala s ostalim glavnim masterima, predavačima i polaznicima zasadila je drugu palmu Ponta Lopud Festivala, čime je ostavila trajni trag na našem otoku, kao što je to učinio i prošlogodišnji glavni master Pawel Pawlikovski. Sadnjom sadnica palmi želi se duboko ukorijeniti čvrsta veza između svih sudionika, predavača, moderatora i mastera, a isto tako i trajna veza između otoka i festivala Ponta Lopud. Ovogodišnji polaznici uvijek će imati svoju lopudsku palmu kao podsjetnik na masterclass s Frances McDormand i Joelom Coenom, koji će sigurno doprinijeti u njihovim budućim projektima, a nekoga od polaznika sigurno dovesti i do značajnijih filmskih nagrada.

Frances je prošle godine postala prva glumica koja je osvojila nagradu i za glumu i za produkciju u istoj godini za film "Zemlja nomada", a članica je prestižnog kluba Triple Crown of Acting, titule koja se dodjeljuje umjetnicima koji su osvojili nagrade Oscar, Emmy i Tony u kategorijama glume.

Glumica i producentica četiri je puta osvojila nagradu Oscar. Poznata je po ulogama u filmovima kao što su "Fargo", "Tri plakata izvan grada", "Zemlja nomada", "Spaliti nakon čitanja".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 6 +15 Milica Pavlović i Saša Matić Celebrity Seksi Srpkinja tijekom nastupa zaboravila na opasni prorez na haljini, pa pokazala više nego što je planirala

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +12 Anamarija Asanović Zanimljivosti Splitska dizajnerica iznenadila objavom fotke na kakvu inače od nje nismo navikli: ''Čisto savršenstvo poput božanstva''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene