Poznaju ga i selo i grad!

Ovaj mali bećar prije četiri godine ukrao je show u svatovima, a danas opet osvaja srca! Pogledajte kako je samo narastao!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Kovačević Fabijan Kovačević Supertalent: Fabijan Kovačević Supertalent 2021 Fabijan Kovačević, audicija - 5 Supertalent 2021 Fabijan Kovačević, audicija - 4 Supertalent 2021 Fabijan Kovačević, audicija - 3 Supertalent 2021 Fabijan Kovačević, audicija - 2 +0 Supertalent 2021 Fabijan Kovačević, audicija - 1 Galerija

Fabijan Kovačević predstavio se žiriju u prvoj emisiji showa "Supertalent", a otpjevao je svoju pjesmu "Ružo, Ružice", koju je posvetio prijateljici.

Fabijanu Kovačeviću tek je 11 godina, ali on se itekako razlikuje od svojih vršnjaka, što je pokazao i u prvoj epizodi nove sezone "Supertalenta".

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent ''ako mislite da ste vidjeli sve...'' Pogledajte što vas čeka u novoj sezoni Supertalenta: ''Neki kandidati su toliko šokantni da sam bio uvjeren da je skrivena kamera iza nas!''

Na pozornici je publici i žiriju prenio svoju veliku ljubav prema Slavoniji i svemu slavonskom, a odoljeti mu je stvarno bilo teško. Otpjevao je svoju autorsku pjesmu "Ružo, Ružice", koju je posvetio svojoj prijateljici i simpatiji, a otkrio nam je kako joj se pjesma jako svidjela.

"Kao mali sam volio pjevati, slušati naše pjesme i onda sam skužio, zašto ja ne bih napisao svoje pjesme. Volim slušati Kiću Slabinca, on mi daje neku sreću, volio bih čuvati našu glazbu od zaborava, ja to obožavam i volim", pojasnio je žiriju.

"Ti si jedan veliki odrastao čovjek sa samo 11 godina, ta tvoja samouvjerenost, ti si mali fenomen", zaključila je Maja Šuput.

"Ti si čuvar tradicije i budućnost", složio se i Davor Bilman.

Fabijan je svojim nastupom bio itekako zadovoljan, naročito nakon glasnih ovacija.

''Pa i jesam i nisam očekivao to. Moje bećarsko srce je puno i zadovoljan sam'', izjavio je nakon nastupa.

Fabijan nam je otkrio i po čemu će pamtiti audicijski dio.

"Audicijski nastup u showu "Supertalent“ ću pamtiti po tome što sam upoznao nove prijatelje koji, kao i ja, žele pokazati svoj talent i po tome što sam prvi put stao na tako veliku pozornicu. Najviše mi se svidjela reakcija žirija i publike na moj nastup, drago mi je da im se svidjela moja pjesma. Na pozornici sam se osjećao veselo i uzbuđeno", priznao je.

Inače je veliki ljubitelj Slavonije i slavonskih običaja pa smo ga pitali koji mu je najdraži.

"Najdraži su mi pjevanje i sviranje u folkloru te gledanje manifestacija poput Vinkovačkih jeseni ili Đakovačkih vezova, gdje se prenosi slavonska tradicija", otkrio je ponosno maleni Slavonac.

Fabijan je postao velika zvijezda zahvaljujući videu na YouTubeu koji je postao viralni hit, kada je sa samo 7 godina zagrljen s bratićem na jednoj svadbi iz sveg glasa otpjevao stihove "Ja sam lola, prava slavonska".

''Lola mora imati pravu dušu i volit svoju Slavoniju'' izjavio je Fabijan za IN magazin.

Otkrio nam je i s kime bi od domaćih zvijezda jednog dana volio zapjevati na pozornici.

"Malo teško pitanje. Želja mi je odmalena bila zapjevati s Krunoslavom Kićom Slabincem, ali nas je nažalost napustio. Volio bih sa Šimom Jovanovcem otpjevati neku slavonsku pjesmu ili sa Stankom Šarićem iz Najboljih Hrvatskih Tamburaša", priznao nam je Fabijan.

Svoj glazbeni talent usavršuje u glazbenoj školi, koju pohađa tri godine.

''U glazbenoj školi sviram harmoniku, a ponekad kada dođem kući, kad mi je na duši da hoću svirati nešto malo žešće, onda zasviram tamburu'', otkrio je Fabijan koji bi jednog dana želio postati poljoprivrednik. 

"Volio bih se baviti i pjevanjem i poljoprivredom, uživam i u jednom i u drugom", zaključio je Fabijan.

  1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Dnevnik.hr) Nikolina Stepić i Maja (Foto: Nova TV) - 3 Nikolina Stepić i Maja (Foto: Nova TV) - 4 Zbor Supertalent, Maja Šuput i Davor Bilman (Foto: Screenshot Nova TV) +9 Zbor Supertalent, Martina Tomčić i Maja Šuput (Foto: Screenshot Nova TV) Celebrity Od Maje Šuput svašta smo doživjeli, ali ovo je ipak neka nova dimenzija! Kako je to uopće pričvrstila na glavu?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene