Ma kako mu ne oprostiti?

Maja Šuput uhvatila je sinčića dok je po kući pravio nered, njegova reakcija sve je osvojila: ''Nenad! Dođi vidi što je dijete napravilo!''

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Šuput Tatarinov - 2 Bloom Šuput Tatarinov - 1 Bloom Šuput Tatarinov - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput +19 Maja Šuput - 5 Galerija

Maja Šuput nasmijala je i raznježila svoje pratitelje novim videozapisom sinčića Blooma. Naime, snimila je kakav je nered napravio na stepenicama u kući.

Pjevačica Maja Šuput s pratiteljima je podijelila novi videozapis sinčića Blooma pa sve nasmijala, ali i raznježila.

Naime, Maja je snimila Blooma koji je u kući na stepenicama napravio nered, odnosno sve plišane medvjediće raznio po podu, a na kraju je na jednoga od njih na stepenicama i prilegao.

''Pa što si to napravio?'' pitala je Šuput sina koji se samo smijao na ono što je učinio. Potom je viknula i ime svog supruga i pozvala ga: ''Nenad! Dođi vidi što je dijete napravilo!'', a Bloom se samo nastavio hihotati.

Novonastalu situaciju Maja je posnimila i objavila kao priču na Instagramu, a ovo je samo jedna u nizu nepodopština koje joj Bloom spremi, kao i svako veselo dijete.

Maja i Nenad Blooma su dobili 2021. godine, a vjenčali su se 2019. godine. Bloom je s roditeljima bio već u brojnim dalekim zemljama, a njegove avanture s putovanja uvijek su rado viđene na Majinu Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon je odgovorila na pitanje koje sve zanima, evo kad njezina prva beba stiže na svijet!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Clementine Poppy De Vere Drummond - 1 Clementine Poppy De Vere Drummond - 2 Clementine Poppy De Vere Drummond - 3 Clementine Poppy De Vere Drummond - 4 +25 Clementine Poppy De Vere Drummond - 5 Celebrity Kći legendarnog supermodela od mame je naslijedila sve najbolje, a ona ju je skrivala od javnosti dok god je mogla!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene