pustila i prigodnu pjesmu

Ella Dvornik u izdanju u kakvom je inače nemamo priliku vidjeti: "Seoska mama ide do dućana"

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 1 +19 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik na svom Instagram storiju pokazala je što je obukla za odlazak u trgovinu, a u pozadini je dodala i Severininu pjesmu "Djevojka sa Sela".

Influencerica Ella Dvornik snimila se na svom Instagram storiju prije odlaska u trgovinu i pokazala svoj potpuno ležeran outfit. 

Pogledaj i ovo Stan Elle Dvornik Novo poglavlje Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

Na sebi je imala sivi džemper, sivu jaknu i traperice, te ruksak na leđima. 

"Seoska mama ide do dućana vibe", napisala je, a u pozadini je svirala Severinina pjesma "Djevojka sa Sela".

Nakon povratka iz trgovine, otišla je do zamrzivača i pokazala kako se njezin zamrzivač, kojeg je nazvala "Mariah", konačno odmrznuo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ella je poznata po fantastičnoj figuri za koju naporno vježba u teretani te zbog koje se pridržava i zdrave prehrane.

"Kad sam sjedila u dvorištu kuće koju sam kupila i razmišljala o svemu što sam radila i što sam omogućila i svojoj obitelji, pogledala sam u sebe i osjetila da je možda vrijeme da počnem raditi na sebi fizički, ali i psihički. Vježbanje mi je zaista bila jedna prekretnica. Dobila sam više samopouzdanja, ali i stabiliziralo mi je raspoloženje. I sad se nekako manje kritiziram", rekla je.

Progovorila je i o odnosu sa suprugom...

"Vrlo jednostavno. Mi smo suprotnosti koje se nadopunjuju. Nije uvijek jednostavno, kao i u svakoj vezi ili partnerstvu općenito. Treba mnogo kompromisa."

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Adi Šoše - 1 Adi Šoše - 2 Adi Šoše - 3 Adi Šoše - 5 +15 Adi Šoše - 6 Celebrity Tko je zgodni Mostarac koji puni klubove u Zagrebu, a žene u regiji ga obožavaju?

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Masterchef - 1 In Magazin: Masterchef - 2 In Magazin: Masterchef - 3 In Magazin: Masterchef - 4 +4 In Magazin: Masterchef - 5 inMagazin Spoznaja da je za nju završilo natjecanje u MasterChefu ju je zaista pogodila, evo što bi promijenila da može!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene