Otkrila i favorita!

Spoznaja da je za nju završilo natjecanje u MasterChefu ju je zaista pogodila, evo što bi promijenila da može!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Masterchef - 1 In Magazin: Masterchef - 2 In Magazin: Masterchef - 3 In Magazin: Masterchef - 4 In Magazin: Masterchef - 5 In Magazin: Masterchef - 6 In Magazin: Masterchef - 7 In Magazin: Masterchef - 8 +0 In Magazin: Masterchef - 9 Galerija

Andrea Dević šesta je natjecateljica koja je ispala iz MasterChefa te je u suzama napustila show. Otkrila nam je što bi promijenila da može vratiti vrijeme te koga vidi kao favorita u nastavku showa.

U posljednjem stres testu završile su Andrea, Maja i Tihomir koji su morali replicirati jelo mladog chefa Kristijana Godinića.

Pogledaj i ovo Damir Tomljanović "Rasturit ćete novu sezonu!" Član žirija MasterChefa koji napušta show nije mogao sakriti zahvalnost u emotivnoj objavi: "Malo je reći koliko vas cijenim i poštujem..."

''To su bile otvorene lazanje s raguom od janjetine i emulzijom. Dakle, naizgled jednostavno jelo, ali tehnički nije bilo nimalo jednostavno za napraviti tako da sam ja najlošije napravila i tako sam ispala. Kad sam saznala da ću završiti u eliminacijskom izazovu bila sam malo nervozna i bilo mi je teško, ali sam ja bila najviše odgovorna tako da sam prihvatila tu odgovornost jer tako to ide u kuhinji i eto'', rekla je Andrea Dević. 

A spoznaja da je za nju završilo natjecanje u MasterChefu ju je zaista pogodila.

''Žao mi je što nas napuštaš jer mislim da si mogla još puno toga dati u ovom showu'', rekla je Damir Tomljanović. 

''Ne mogu sad ništa reći, samo ću početi plakati…'', pričala je Andrea
dok ju je Damir grlio i govorio da će sve biti dobro. 

'Da mogu vratiti vrijeme promijenila bih neke stvari. Možda bi se malo prije otvorila i opustila i onda bi vjerojatno i više zagrizla. Ja sam jednostavno takva. Slažem se s komentarima žirija i njihovom odlukom, mislim da su bili korektni i to je to, bolji neka pobijedi'', rekla je Andrea. 

Andrea nam je otkrila i koga vidi kao favorita u showu.

''Moj osobni favorit je Leo jer isto toliko koliko je dobar kuhar, toliko je i dobra osoba što je meni izuzetno važno – da nije arogantan, prepotentan. Mislim da se samo malo mora više naučiti izboriti za sebe i onda mu nema kraja'', govori Andrea. 

Andrei je njezin mentor Damir poručio da ju vidi u profesionalnoj kuhinji te poručio da će joj pomoći na putu do ostvarenja sna.

''Jako sam zadovoljna onime što mi je MasterChef pružio, znanjem koje smo dobili od naših chefova pa i jedni od drugih dok gledamo s galerije jer čim ti nešto vidiš to tebi ostane i drugi put znaš kako to radiš. Malo mi je žao što nisam ostala još duže učiti neke stvari, ali eto… I s ovim što sam dobila sam stvarno sretna'', rekla je Andrea Dević. 

U MasterChef kuhinji je ostalo 15 natjecatelja koji će se u sve zanimljivijim izazovima boriti za titulu najboljeg.

''Budite s nama i dalje uz Novu TV, čeka vas puno dobrog kuhanja, odličnih izazova, adrenalina, drame, prava televizija presenta, ja vam obećajem'', poručila je Andrea Dević. 

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene