''Ma tko je to?''

Ella Dvornik šokirala izgledom na novim fotkama, neki je nisu odmah prepoznali: "Ono kad više sliči na Maju Šuput!"

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +21 Ella Dvornik Galerija

Stefan Subotić šminkao je Ellu Dvornik, a završni izgled podijelio je na Instagram profilu. Njezini pratitelji nisu je mogli prepoznati.

Popularni regionalni influencer i make up artist Stefan Subotić koji je poznat po svojim transformacijama, odlučio je našminkati Ellu Dvornik.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Fotografije je objavio na Instagram profilu, te je označio Ellu, no njezini pratitelji nisu bili ugodno iznenađeni, već baš suprotno - potpuno šokirani.

Ella je pozirala u kričavo rozom sakou ispod kojeg joj se nazirao crni grudnjak, a do izražaja je dolazila i njezina prekrasna plava valovita frizura. Oči su joj prevladavale rozim nijansama, a te boje su istaknule njezinu nebesko plavu boju očiju. Na usnama je nosila bež ruž koji je naglasio njezine bujne usne. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Subotic (@stefansubotic_makeup)

Jedna od pratiteljica komentirala je: "Ono kad Ella Dvornik više sliči na Maju Šuput".

"Ono kad Ella Dvornik ne izgleda ko Ella Dvornik.", "Ne sviđa mi se nimalo. Umjesto ljepote Ella izgleda ko plastična barbie lutka.", "Zar je potrebno da ne ličiš na sebe ili su to samo filteri, a čemu kad si lijepa i bez svega toga?", nizalo se u komentarima ispod posta.

Našli su se i oni pozitivni komentari:

"Top šminka", "Moćna", "Prekrasna", "Prava ljepotica", "Woow", "Divna".

Inače, Stefana na Instagramu prati čak 160 tisuća ljudi, koji mu redovno pišu pohvale ispod objava.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i sestra Sunčica Nina Badrić Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 +26 Nina Badrić - 3 Celebrity Nina Badrić podijelila fotku s dragom osobom koja se rijetko pojavljuje u javnosti: ''Nitko nema šanse!''

  1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Dugandžić, Petra Kraljev Petra Kraljev +14 Petra Kraljev Celebrity Zvijezda hit serije ''Kumovi'' istaknula figuru u pripijenoj haljini: ''Ja se sredila i izgledam kao visoko''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene