"najbolji tatice"

Ecija Ivušić javno je uputila emotivnu poruku suprugu povodom posebnog dana: "Neću ti reći...''

Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Ecija Ivušić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Goran Belošević - 11 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 10 Ecija Ivušić i Goran Belošević- 9 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 8 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 7 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 6 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 5 Ecija Ivušić i Goran Belošević- 4 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 +19 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 1 Galerija

Ecija Ivušić suprugu Goranu uputila je emotivnu čestitku povodom njegova rođendana.

Voditeljica Ecija Belošević, koja se prije udaje prezivala Ivušić, na društvenima objavila je emotivnu čestitku suprugu Goranu Beloševiću povodom njegova rođendana.

"Ljubavi moja. Evo jedna mini foto kronologija od kad smo se upoznali. U svakoj fazi sam mislila da te tada volim najviše pa sam ubrzo shvatila da to ide i još više. Tako da se neću zeznut i reći da te volim najviše ikad od kad si postao tata Gogo Juniora, ali ću reći da si mi u ovoj fazi najdraži", napisala je ona. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

"Idemo dalje... i svakim danom sve više. Sretan ti rođendan najbolji tatice! Voli te tvoja banda - Leo, Rio & Eci", dodala je.

Pogledaji ovo Ecija Belošević Celebrity Poznata Hrvatica četiri mjeseca nakon poroda pokazala trbuh i izazvala nevjericu: "Pa kako to izgledaš?!"

Podsjetimo, Ecija je postala majka u prosincu prošle godine, a sina je dobila sa suprugom Goranom Beloševićem, bubnjarem grupe Pravila igre.

"Imala sam jako teški i nepredvidivi porod, tako da se oporavljam i dolazim k sebi", otkrila je nakon poroda na društvenim mrežama.

Pogledaji ovo Ivica i Sara Ivušić Celebrity Novi junak Vatrenih u braku je sa samozatajnom ljepoticom o kojoj je pisao i britanski The Sun!

Ecija i Goran vjenčali su se u rujnu 2022. godine na otočiću Vrniku pokraj Korčule, a zaručili su se u Italiji nakon svega šest mjeseci veze.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Nemo - 1 Nemo - 2 Nemo Mettler Baby Lasagna +34 Baby Lasagna Celebrity Evo što o Baby Lasagni misli trenutačno njegova najveća konkurencija: ''Mislim da je Marko...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll i Fernando Alons - 3 +25 Ivana Knoll i Fernando Alons - 1 Celebrity Knoll u vrućim tajicama gledala Modrića, a pozornost je privukao i broj na njezinu dresu: ''Ona zna što radi!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene