nitko se ne može načuditi

Poznata Hrvatica četiri mjeseca nakon poroda pokazala trbuh i izazvala nevjericu: "Pa kako to izgledaš?!"

Ecija Belošević Ecija Belošević Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Belošević Ecija i Goran Belošević Ecija Ivušić i Goran Belošević Ecija i Goran Belošević - 2 Ecija i Goran Belošević - 1 Ecija Belošević - 2 Ecija Belošević - 2 Ecija Belošević - 1 Ecija Ivušić - 1 Ecija Ivušić - 3 +19 Ecija i Goran Belošević - 4 Galerija

Ecija Belošević prije četiri mjeseca postala je majka, a sada je sve iznenadila svojim figurom.

Voditeljica Ecija Belošević, koja se prije udaje prezivala Ivušić, na društvenim mrežama pohvalila se vitkom figurom samo četiri mjeseca nakon poroda.

Objavila je fotografija na kojima pozira u sportskom kompletu, s topićem koji je otkrio njezin ravni trbuh i uski struk, a na drugoj fotki pridružio joj se i sinčić Leo.

Pogledaji ovo Ecija Belošević - 1 Zanimljivosti Ecija Belošević oporavlja se nakon dolaska prvog djeteta na svijet: ''Imala sam jako težak i nepredvidivi porod...''

"Mama šta se čubiš? Daj se malo nasmij k'o ja!", napisala je u opisu, a svojim izgledom je izazvala nevjericu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

"Ecija, pa kako to izgledaš? Bravo mama!", komentirala je Neda Parmać. "Ja primjećujem savršenu liniju", napisala joj je Nives Celzijus. "Hot mama", poručila joj je i Žanamari Perčić. "Mamica totalno šlang", "Kakva linija", "Pa mamice goriš", "Zgodna", "Najzgodnija mama", još su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

Podsjetimo, Ecija je postala majka u prosincu prošle godine, a sina je dobila sa suprugom Goranom Beloševićem, bubnjarem grupe Pravila igre.

Pogledaji ovo Pravila igre - 1 inMagazin Članovi našeg hit-benda u spotu za novu pjesmu objavili su dosad nikad viđene snimke s vjenčanja svih članova

"Imala sam jako teški i nepredvidivi porod, tako da se oporavljam i dolazim k sebi", otkrila je nakon poroda na društvenim mrežama.

Ecija i Goran vjenčali su se u rujnu 2022. godine na otočiću Vrniku pokraj Korčule, a zaručili su se u Italiji nakon svega šest mjeseci veze.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Eugenie Princeza Eugenie Princeza Eugenie Princeza Eugenie +11 Princeza Eugenie Zanimljivosti Veliki ožiljak na leđima princeze zasjenio je kraljevsko vjenčanje, a ona je namjerno htjela pokazati uspomenu na strašno iskustvo iz djetinjstva

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Manolić s majkom i kćeri, 1980. Josip Manolić, 1998. godina Josip Manolić, 1998. godina Josip Manolić, 1998. godina +20 Josip Manolić, 2000. godina Nekad i sad Pogledajte kako je Josip Manolić izgledao u mladosti, osvanula je njegova fotografija iz 50-ih na kojoj ga nećete prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene