trenuci koje su skrivali

Članovi našeg hit-benda u spotu za novu pjesmu objavili su dosad nikad viđene snimke s vjenčanja svih članova

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pravila igre - 6 Pravila igre - 5 Pravila igre - 4 Pravila igre - 3 Pravila igre - 2 +0 Pravila igre - 1 Galerija

Nakon godinu dana stanke, Pravila igre imaju novi singl. U videospotu za pjesmu "Umrijet za ljubav" objavili su dosad nikad viđene snimke s vjenčanja svih članova benda. Pjevač Ivan Penezić i Bubnjar Goran Belošević pred našim su se pak kamerama okušali u prvom zvjezdanom pelenoboju. Priča naše Anje Benete za In magazin.

Pravila igre publiku časte himnom ljubavi, a sve buduće mladence idealnom pjesmom za prvi ples. Poneseni valom najljepše emocije na svijetu, članovi banda s javnosti su odlučili podijeliti i dosad skrivene, intimne trenutke s njihovih vjenčanja.

"Ono što je mozda najvažnije, u tom spotu smo mi ne sto posto nego tristo posto iskreni, to smo mi, bez šminke, bez montaže, bez da sad kao snimamo spot, pa sad moramo nešto glumiti'', kaže Goran Belošević. 

"Bio je njalakši spot za snimati definitivno. Zanimljivo je da je spot snimam od Osijeka preko Korčule do Bjelovara, do Velike Gorice gdje se Marko ženio. Imali smo mi možda puno zahtjevnijih i atraktivnijih estetski spotova, međutim ni jedan nije ovoliko emotivan kao ovaj. ", kaže Ivan Penezić. 

Dok je Goranovu suprugu Eciju i Ivanovu suprugu Tinu, javnost već imala priliku upoznati, skinut je veo s lica i ljepših polovica klavijaturista Marka i basista Dinka. A prvi put u novoj pjesmi, dogodila se i jedna glazbena suradnja.

"Po prvi puta sa autorom, odnosno tekstopiscem Neno Ninčevićem, Miro Buljan je i dalje autor glazbe i ono što mene posebno veseli da smo se zvukovno odnosno aranžmanski vratili na korijene Pravila igre odnosno naš prvi album koji smo ikad predstavili ...", kaže Goran Belošević. 

Članovi banda potrudili su se da Pravila igre već imaju nasljednike u svojim redovima.

Iako ima tek tri mjeseca roditeljskog staža, novopečeni tata Goran u ulozi oca odlično se snašao. Kad mu se njegov kraljević Leo ovako slatko nasmije, u trenutku zaboravlja sve neprospavane noći.

''Treba od 0-24 animatora jer ako ga stavite u krevetić, deset minuta je dovoljno. I tako u krug. Tako da se s njime treba baviti cijeli dan i svoje vrijeme isplanirati i imati pomoć u dvoje. Imamo dežurstva noć za noć tako da se svatko naspava svaku drugu noć jer bez toga ne da bi bilo nemoguće, ali jako teško.", priča Goran. 

Za ulogu oca spreman je, kaže, i pjevač Ivan. Iako prinova u obitelji Penezić još nije na putu.

"Moja Tina je na to spremna, ja mislim već prošlih deset godina i ja kad dođem doma, jedino što ja slušam su podcasti o roditeljstvu, mamama, dojenju, tako da ako se desi i prije nego očekujemo, nitko sretniji od nas. ", govori Ivan. 

A sad je vrijeme da s riječi prijeđemo na djela. Upravo gledate prvi hrvatski zvjezdani pelenoboj.

Bravo, dečki! Očinski ispit položen, i to s odličnim uspjehom!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene