bilo je veselo!

Dua Lipa nakon koncerta u Puli tulumarila na brodu, osvanule su fotografije s ekskluzivne zabave

Dua Lipa Dua Lipa Instagram/Screenshot 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa Dua Lipa Dua Lipa Dua Lipa Dua Lipa Dua Lipa Dua Lipa u Puli Dua Lipa u Puli Dua Lipa u Puli Dua Lipa u Puli +20 Dua Lipa Galerija

Doznalo se gdje se Dua Lipa uputila nakon odmah koncerta u pulskoj Areni.

Svjetska megazvijezda Dua Lipa u nedjelju je održala koncert u rasprodanoj pulskoj Areni.

Autorica hitova "New Rules", "Levitating" i "One Kiss" te dobitnica triju prestižnih glazbenih nagrada Grammy opravdala je očekivanja obožavatelja koji su zbog nje stigli u Pulu iz svih krajeva svijeta, a ni ona nakon koncerta nije skrivala oduševljenje.

"Pula! Kakva noć u najljepšem ambijentu! Zahvalna sam što radim što volim i što to radim s vama", napisala je pjevačica na Instagramu uz fotografije i snimke s koncerta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Nakon Pule, pjevačica je otputovala u Italiju, točnije na Capri, na slavljeničku reviju luksuznog modnog brenda Jacquemus povodom 15 godina postojanja.
Dua Lipa na reviju je došla u dugačkoj plavoj haljini, kroz koju se naziralo njezino crno donje rublje, a nakon revije uputila se na ekskluzivan party na brodu, na kojem je među ostalima bila i manekenka Rosie Huntington Whiteley, inače i supruga holivudskog glumca Jasona Stathama.

Fotografije s ekskluzivnog partyja objavio je Daily Mail, a dašak vesele atmosfere podijelila je i Dua Lipa u pričama na Instagramu. Njezine objave možete pogledati i u našoj galeriji.

Inače, Pula je bila druga stanica na turneji kojom Dua Lipa promovira najnoviji album "Radical Optimism", a započela ju je u Berlinu.

Uz Dua Lipu, pulska Arena ove će sezone ugostiti i druga velika glazbena imena poput Avril Lavigne, Simple Minds, Lennyja Kravitza, Duran Duran, Jasona Derula i Andree Bocellija.

Pogledaji ovo Dua Lipa u Puli Celebrity Cijela regija bruji o ovom trenutku na koncertu Dua Lipe u Puli: "Vidi se da je rođena u Jugoslaviji!"

Pogledaji ovo Dua Lipa Celebrity Dua Lipa objavila fotografije iz Pule, otkrila je i što je se posebno dojmilo: "Zahvalna sam!"

Pogledaji ovo Dua Lipa Celebrity Rigorozna pravila na koncertu Dua Lipe u Puli, evo kakvo su upozorenje organizatori uputili obožavateljima

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić +24 Mateo Kovačić - 1 Celebrity Supruga Matea Kovačića uoči Eura objavila najljepše moguće vijesti, obitelj našeg Vatrenog uskoro se širi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Kedžo - 1 Damir Kedžo - 2 Damir Kedžo - 3 Damir Kedžo - 4 +26 Damir Kedžo - 5 inMagazin Damir Kedžo ekskluzivno za IN magazin progovorio o bolesti s kojom se bori: ''Otkrio sam sasvim slučajno, drugi oko mene su skužili da sam...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene