Oglasila se nakon koncerta

Dua Lipa objavila fotografije iz Pule, otkrila je i što je se posebno dojmilo: "Zahvalna sam!"

Dua Lipa Dua Lipa Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa u Puli Dua Lipa u Puli Dua Lipa u Puli Dua Lipa u Puli Dua Lipa u Puli Dua Lipa u Puli Dua Lipa u Puli Dua Lipa u Puli Dua Lipa u Puli Dua Lipa u Puli +19 Dua Lipa Galerija

Dua Lipa na društvenim je mrežama podijelila dojmove sa svog koncerta u pulskoj Areni, uz galeriju fotografija i snimki.

Svjetska megazvijezda Dua Lipa oglasila se na društvenim mrežama nakon rasprodanog koncerta u pulskoj Areni.

"Pula! Kakva noć u najljepšem ambijentu! Zahvalna sam što radim što volim i što to radim s vama", napisala je pjevačica uz spektakularne fotografije i snimke iz pulske Arene, koja ju je, čini se, posebno očarala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Autorica hitova "New Rules", "Levitating" i "One Kiss" te dobitnica triju prestižnih glazbenih nagrada Grammy u nedjelju je u Puli priredila spektakl za pamćenje.

Koncert je počeo oko 21:30, a obožavatelji su satima prije toga stvorili ogroman red ispred Arene.

"Dobra večer, Pula", pozdravila je pjevačica publiku, a na hrvatskom im se obratila i nekoliko puta tijekom koncerta.

Cijena ulaznica od 79 eura naviše nije zaustavila brojne obožavatelje diljem Europe, pa su ulaznice planule u rekordnom roku, a Pula je danima vrvjela posjetiteljima iz svih krajeva svijeta koji su nestrpljivo čekali nastup megazvijezde.

Mjere organizatora koncerta u Areni bile su vrlo rigorozne i posjetiteljima je bilo dopušteno u Arenu unijeti tek manju prozirnu torbu ili ruksak ili torbu za pelene ako je posjetitelj u pratnji djeteta za koje se nosi torba.

Pula je bila druga stanica na turneji kojom Dua Lipa promovira album "Radical Optimism", a započela ju je u Berlinu.

Uz Dua Lipu, pulska Arena ove će sezone ugostiti i druga velika glazbena imena poput Avril Lavigne, Simple Minds, Lennyja Kravitza, Duran Duran, Jasona Derula i Andree Bocellija.

Pogledaji ovo Dua Lipa u Puli Celebrity Cijela regija bruji o ovom trenutku na koncertu Dua Lipe u Puli: "Vidi se da je rođena u Jugoslaviji!"  

Pogledaji ovo Dua Lipa Celebrity Rigorozna pravila na koncertu Dua Lipe u Puli, evo kakvo su upozorenje organizatori uputili obožavateljima

Pogledaji ovo Dua Lipa i Callum Turner - 16 Celebrity Zvijezda koja uskoro dolazi u Hrvatsku prije nekoliko mjeseci ostavila je 14 godina starijeg partnera, a nije joj dugo trebalo da počne ljubiti novog frajera!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić i Antonija Čerkez Antonija Čerkez Antonija Čerkez - 1 Antonija Čerkez - 2 +15 Antonija Čerkez - 3 Zanimljivosti Mlada Hercegovka nastupila u narodnoj nošnji i postala hit na društvenim mrežama, oduševljen je i Mate Bulić!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny i partner - 4 Maja Lena Lopatny - 3 Maja Lena Lopatny - 4 +25 Maja Lena Lopatny - 2 Celebrity Kći Mije Begović u badiću pokazala poveći trudnički trbuh: "Ne mogu vjerovati da toliko sitno brojimo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene