iznenađenje!

Davor Bilman kakvog dosad nismo vidjeli: Pogledajte kako član popularnog žirija izgleda s kosom!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent: Davor Bilman - 1 Supertalent: Davor Bilman - 2 Supertalent: Davor Bilman - 3 Supertalent: Davor Bilman - 4 Maja Šuput i Davor Bilman Davor Bilman Natasha Korotkina i Davor Bilman Davor Bilman Davor Bilman Davor Bilman i Maja Šuput +10 Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić Galerija

Davor Bilman dobio je kosu tijekom nastupa klauna Spartanka Smotanka u drugom polufinalu showa Supertalent.

Stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman jedan je od omiljenih članova žirija u showu Supertalent, a u drugoj polufinalnoj emisiji svjedočili smo njegovu dosad neviđenom izdanju.

Pogledaj i ovo Martina Tomčić - 2 a i zasuzila je Pogledajte nastup ovog šarmera zbog kojeg se Martina nije mogla sabrati: "Srce mi je toliko luđački lupalo, zbilja mi nije bilo dobro"

Splićanin Nikola Barbarić, koji je nastupio kao klaun Spartanko Smotanko, tijekom svoje točke zamolio je članove žirija da zatvore oči i zažele želju, a onda je došetao do Davora i na glavu mu stavio periku.

Tim potezom nasmijao je ostatak žirija i publiku u studiju, a Davor mu je zamjerio samo jednu sitnicu.

"Blizu, inače je plava kosa, ali dobro", kazao je Bilman, koji je periku zadržao na glavi do kraja nastupa, a priznao je i da mu se svidjela.

Cijeli nastup Spartanka Smotanka pogledajte u videu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 7 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 8 Celebrity Ovo se čekalo! Kolinda u narodnoj nošnji ukrala show na utakmici Hrvatske i Kanade

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 +31 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput je uspjela nadmašiti outfit iz prve emisije uživo! Frizura će vam se sigurno svidjeti, a hoće li i ukras na glavi?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene