''zaista nevjerojatna!''

Bujna Slavonka grudi je prekrila samo trakicama, njezina izdanja sve su provokativnija: ''Ti nemaš pojma kako tvoje objave utječu na mene''

Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 2 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 2 +23 Claudia Rivier - 1 Galerija

Claudia Rivier objavila je novu seksi fotografiju na Instagramu, kreativnih komentara pratitelja nije nedostajalo.

Claudia Rivier, ili bujna Slavonka, kako je mnogi vole zvati, objavila je novu fotografiju na društvenim mrežama.

Pozirajući na terasi okupana suncem, Claudia je nosila lila kupaći kostim koji je preko grudi imao samo dvije trakice, a svojom objavom raspametila je pratitelje.

''Tvoje objave iz dana u dan sve više seksi'', ''Gospođice, ti nemaš pojma kako tvoje fotografije utječu na mene'', ''Želim te'', ''Zaista nevjerojatna'', bili su samo neki od hrpe kreativnih komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

Claudia na Instagramu ima više od milijun pratitelja, a zbog svojih nevjerojatno bujnih grudi, za koje tvrdi da su prirodne, stekla je i svjetsku popularnost.

"Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma", napisala je jednom prilikom Claudia na svojem profilu na Instagramu, uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala kao tinejdžerica.

Za naš portal otkrila je kako ljudi reagiraju kada je sretnu uživo.

"Reakcije su različite, žene se uglavnom zgražaju, a muškarci se udaraju laktovima", kazala je, ali je istaknula i da se ne može sjetiti da je imala neugodnih situacija.

Nedavno se doznalo i da je Claudia u braku, a kako izgleda njezin suprug pogledajte OVDJE.

Pogledaji ovo Claudia Rivier Celebrity Slavonka o čijim bujnim oblinama pišu svjetski mediji pokazala pitona koji joj gmiže po dnevnoj sobi

Pogledaji ovo Claudia Rivier Celebrity Pogledajte kako izgleda suprug bujne Slavonke, otkrila je da su se vjenčali u Međugorju: "Znala sam da je to muškarac mog života!"

Pogledaji ovo Claudia Rivier - 1 Celebrity Fatalna Slavonka objavila još jednu u nizu fotografija zbog kojih je i stekla veliku popularnost na Instagramu!

Pogledaji ovo Claudia Rivier - 3 Celebrity Bujna Slavonka pohvalila se brojem ponuda za brak koje je dobila na Valentinovo, pa potražila savjet svojih pratitelja!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 6 Severina - 7 Severina - 5 +26 Severina - 2 Celebrity Seve kao curica, skočila u more u odjeći uz navijanje ekipe: ''Žena koja je zaustavila svoje 20-e!''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 11 Žanamari Perčić - 10 Žanamari Perčić - 9 Žanamari Perčić - 8 +31 Žanamari Perčić - 7 Celebrity Žanamari se utegnula u nikad kraću haljinicu za izlazak pa otkrila tko joj je u noćnom klubu pravio društvo!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene