uživa u životu

Žanamari se utegnula u nikad kraću haljinicu za izlazak pa otkrila tko joj je u noćnom klubu pravio društvo!

Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 1 Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 11 Žanamari Perčić - 10 Žanamari Perčić - 9 Žanamari Perčić - 8 Žanamari Perčić - 7 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 6 Žanamari Perčić - 4 +25 Žanamari Perčić Galerija

Žanamari Perčić pokazala je kako se zabavlja na otoku Krku, bila je u izlasku s prijateljima.

Naša pjevačica Žanamari Perčić zna kako uživati u životu, a unatoč brojnim obvezama uvijek ima vremena i za dobar provod.

Tako se sada pohvalila objavom iz jednog noćnog kluba na Krku, a za društvene mreže pozirala je u minijaturnoj haljinici s ljubičastim cvjetićima.

U noćnom provodu pridružili su joj se instruktorica fitnesa i influencerica Lara Razmilić te influenceri Davor Gerbus i Amer Kadić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Žanamari svoju besprijekornu figuru duguje redovitoj tjelovježbi tijekom cijele godine, a ne pauzira ni u vrućim ljetnim mjesecima.

''Pauza je nikad, nema opuštanja. Meni je teretana opuštanje, psihički odmor, ja čak i kad nemam energije odem u teretanu samo da dođem i onda sjednem na bicikl i tako se opustim", ispričala je nedavno za naš portal.

Tom je prilikom komentirala i medijska nagađanja o svojim bračnim problemima.

''Ja ne volim davati izjave o privatnom životu, pa je zato ljudima i čudno jer ne želim komentirati pa misle da tko zna što skrivam. Otkad sam rodila, štitim i to dijete, objavila sam je možda dva-tri puta u devet godina, počela sam drukčije razmišljati kad sam postala majka, ali s druge strane, kad si 20 godina na sceni, poželiš jednostavno neke stvari zadržati za sebe. Zar nije dovoljno da svoje emocije dijelim s ljudima kroz glazbu? Ja već deset godina pišem sama svoje pjesme, sad je ovu novu napisao Fayo, ali ako ljudi nešto žele saznati o meni kao osobi ili mom privatnom životu, možda najbolje da poslušaju tekstove'', rekla je.

Žanamari je od 2014. godine u braku sa šest godina mlađim glazbenikom Marijem Perčićem, s kojim ju je spojila poslovna suradnja, a 2015. postali su roditelji kćerkice Gabriele.

Pogledaji ovo Žanamari Perčić Celebrity Žanamari nije mogla sakriti što nosi ispod potpuno prozirne haljinice, no pažnju je ukrao neočekivani detalj!

Pogledaji ovo Žanamari - 2 Celebrity Žanamari je krenula sa sezonom seksi objava: Haljina je top, ali ono što je stavila na nogu baš dolazi do izražaja!

Pogledaji ovo Žanamari Perčić Celebrity Žanamari postala plavuša i odvažila se na još jednu promjenu, a zbog novog izgleda poznate Hrvatice zasule su je komentarima!

Pogledaji ovo Žanamari Perčić Celebrity Žanamari već priziva ljeto, a poznate Hrvatice zbog njene fotografije pišu: "Odsad idem dvaput dnevno u teretanu!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Daniela i Nenad Gračan - 3 Daniela i Nenad Gračan - 5 Daniela i Nenad Gračan - 6 Daniela i Nenad Gračan - 2 +21 Daniela i Nenad Gračan - 4 Celebrity Hrvatica koja je bila kraljica svijeta i njezin suprug obnovili su zavjete nakon 25 godina braka

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić - 5 Meri Goldašić - 1 Meri Goldašić - 4 Meri Goldašić - 2 +27 Meri Goldašić - 4 Celebrity Zvijezda MasterChefa pokazala kako stvarno izgleda u badiću pa poslala važnu poruku: ''Celulit i strije su normalni!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene