velika ljubav

Hrvatica koja je bila kraljica svijeta i njezin suprug obnovili su zavjete nakon 25 godina braka

Daniela i Nenad Gračan - 1 Daniela i Nenad Gračan - 1 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Daniela i Nenad Gračan - 3 Daniela i Nenad Gračan - 5 Daniela i Nenad Gračan - 6 Daniela i Nenad Gračan - 2 Daniela i Nenad Gračan - 4 Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela i Ema Gračan - 3 Danijela i Ema Gračan - 1 Danijela Gračan +15 Danijela Gračan Galerija

Naša bivša misica Daniela Gračan i njezin suprug Nenad Gračan obnovili su bračne zavjete, pogledajte njihov izlazak iz crkve.

Naša bivša misica i jedina Hrvatica koja je ikad proglašena najljepšom Daniela Gračan obnovila je bračne zavjete sa svojim suprugom Nenadom Gračanom povodom 25. godišnjice braka.

Srebrni pir par je proslavio u prisustvu najbližih, a pred oltar su ponovno otišli kao mladenci, Daniela u bijeloj dugoj haljini i Nenad u odijelu.

U braku su dobili tri kćeri, Emu, Lauru i Almu, a upravo je Ema podijelila emotivne trenutke ispred crkve na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Gračan (@ema_gracan)

''Obnovit ćemo zavjete u istoj crkvi u kojoj smo se vjenčali prije 25 godina. Tada sam imala šest malenih djeveruša, a sada ću imati tri velike svoje cure'', rekla je Daniela za IN magazin.

Recept za bračnu idilu i nakon četvrt stoljeća sasvim je jednostavan.

''Puno razumijevanja, kompromisa, međusobne podrške, lijepih, a nekad i malo manje lijepih trenutaka, ali to nas čini nekako bližima'', rekla je još Daniela.

Daniela Gračan bila je Kraljica svijeta 1989. godine, a ostala je i jedna od najpoznatijih hrvatskih misica. Njezin život nije dalje otišao u smjeru manekenstva, već se posvetila obrazovanju i karijeri i postala je profesorica i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Pogledaji ovo Danijela Gračan - 2 Celebrity Kći jedine Hrvatice s titulom najljepše na svijetu njena je prava nasljednica, ali i dokaz da nije uvijek sve u izgledu!

Pogledaji ovo Danijela Gračan Nekad i sad Ona je jedina Hrvatica koja je proglašena najljepšom na svijetu, a mami uzdahe i 34 godine nakon osvajanja laskave titule!

Pogledaji ovo Danijela Gračan Nekad i sad Jedina Hrvatica koja je proglašena najljepšom na svijetu 33 godine nakon izbora izgleda kao da nije ostarjela ni dana!

Pogledaji ovo Anica Kovač inMagazin Od krunidbe naših domaćih ljepotica prošla su desetljeća, no one i dalje izgledaju mladoliko, evo u čemu je njihova tajna!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić - 5 Meri Goldašić - 1 Meri Goldašić - 4 Meri Goldašić - 2 +27 Meri Goldašić - 4 Celebrity Zvijezda MasterChefa pokazala kako stvarno izgleda u badiću pa poslala važnu poruku: ''Celulit i strije su normalni!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje princeze Charlene i princa Alberta 2011. - 9 Vjenčanje princeze Charlene i princa Alberta 2011. - 8 Vjenčanje princeze Charlene i princa Alberta 2011. - 7 Vjenčanje princeze Charlene i princa Alberta 2011. - 6 +27 Vjenčanje princeze Charlene i princa Alberta 2011. - 5 Celebrity Zbog ovog trenutka prije 13 godina dobila je nadimak koji je prati i danas, dok su svi klicali od sreće, ona je brisala suze

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene