bezvremenska ljepotica

Jedina Hrvatica koja je proglašena najljepšom na svijetu 33 godine nakon izbora izgleda kao da nije ostarjela ni dana!

Danijela Gračan Danijela Gračan Zvonimir Ferina 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan (Foto: Josipš Čekada) Danijela Gračan (Foto: Josipš Čekada) Danijela Gračan i Ema Gračan (Foto: Josipš Čekada) Danijela Gračan i Ema Gračan (Foto: Josipš Čekada) Danijela Gračan (Foto: PR) Danijela Gračan (FOTO: Bruno Zlomislić) Danijela Gračan (Foto: PR) +1 Danijela Gračan (Foto: Iva Znaor, Helena Balaž) Galerija

Danijela Gračan proglašena je Kraljicom svijeta 1989. godine, a na modnom događaju Atelier u Zagrebu sve je oborila s nogu izgledom i vitkom figurom.

Danijela Gračan (52) može se pohvaliti da je zasad jedina Hrvatica koja je ponijela titulu najljepše na svijetu, onu Kraljice svijeta 1989. godine.

Pogledaj i ovo Danijela Gračan ''Više razmišljam o tome...'' Jedina Hrvatica s titulom najljepše žene na svijetu otkrila je tajnu svoje ljepote: ''Mislim da je to najveći neprijatelj koži!''

Laskavu titulu još uvijek opravdava svaki put kada se pojavi u javnosti, a ništa drugačije nije bilo ni na drugoj večeri modnog događaja Atelier u Atriju Klovićevih dvora u Zagrebu.

Danijela je za tu prigodu obukla usku haljinu u kojoj je istaknula svoju zavidnu figuru te je, kao i uvijek, plijenila pozornost svojim mladolikim izgledom.

Inače, nakon što je ponijela laskavu titulu Kraljice svijeta, Danijela se posvetila karijeri i postala je profesorica i i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Usto se posvetila i mirnom obiteljskom životu, a sreću je pronašla uz sedam godina starijeg nogometnog trenera Nenada Gračana, a njezina bivša ljubav je tenisač Goran Ivanišević.

U njega se zaljubila nedugo nakon što je pobijedila na izboru za Kraljicu Hrvatske, a zbog njega se i preselila u Monte Carlo, u kojem su jedno vrijeme zajedno živjeli. Ipak, ljubavi je došao kraj, a Goran je nakon Danijele sreću pronašao u zagrljaju manekenke Tatjane Dragović.

Danijela i Nenad u braku su dobili tri kćeri, Lauru, Emu i Almu. Ema je odlučila krenuti majčinim stopama, što joj je odlično pošlo za rukom jer je 2018. godine i ona proglašena Kraljicom Hrvatske, pa se može reći da Danijela ima dostojnu nasljednicu.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +13 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Jelena Rozga, Izabel Kovačić Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +16 Maja Šuput Celebrity Pjevačice zajedničkom fotkom izazvale pomutnju, pridružila im se i žena našeg nogometaša, a Šuput je zapjevala i Rozgin hit!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene