Kakva ekipa!

Pjevačice zajedničkom fotkom izazvale pomutnju, pridružila im se i žena našeg nogometaša, a Šuput je zapjevala i Rozgin hit!

Maja Šuput i Jelena Rozga Maja Šuput i Jelena Rozga Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Jelena Rozga, Izabel Kovačić Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Igor Mešin i Maja Šuput Igor Mešin i Maja Šuput +10 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju s Jelenom Rozgom, s kojom se družila na događaju u Splitu gdje je zapjevala i njenu pjesmu "Opijum", a pridružila im se i Izabel Kovačić.

Za pjevačicu i voditeljicu "Plesa a zvijezdama", Maju Šuput, nema odmora.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga ''uvijek je lijepo...'' Jelena Rozga otkrila tajnu odnosa s Ivanom Huljićem: ''Uživala sam u cijelom procesu, jedva čekam čuti reakcije''

Uoči nove emisije plesnog showa Nove TV, koji se emitira uživo, Maja je skoknula do Splita gdje je prisustvovala jednom svečanom eventu za koji se posebno skockala.

Za ovu prigodu odabrala je haljinu sa zlatnim detaljima i uzorkom leoparda u kojoj je pokazala i puno gole kože, a pratitelje na Instagramu raspametila je fotkom na kojoj je pozirala s još jednom domaćom glazbenom zvijezdom.

"Jedna s fajrunta", napisala je u opisu fotke na kojoj je zagrlila Jelenu Rozgu koja je također zablistala u elegantnom bijelom odijelu, a pridružila im se i supruga našeg nogometaša Matea Kovačića, Izabel.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Sve ste lijepe", "Maja posebno blista", "Predivna curke", nizali su se komplimenti ispod fotke, a Rozga je reagirala srcem.

Šuput je u svojim pričama na Instagramu objavila i video u kojem pjeva Rozgin hit "Opijum", iz vremena kada je pjevala za grupu Magazin, a sudeći prema reakcijama okupljenih, uključujući i same Jelene, izvedbom je sve oduševila.

Maju gledajte i u nedjelju u showu "Ples sa zvijezdama" koji vodi s Igorom Mešinom, a i tamo iz tjedna u tjedan ne prestaje oduševljavati spektakularnim izdanjima.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +13 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac - 8 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 7 +8 Nataša Bekvalac - 2 Celebrity Poznata srpska plavuša prava je senzacija na plaži u Splitu, a u badiću je opravdala i svoj laskavi nadimak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene