svašta se pričalo

Zbog ovog trenutka prije 13 godina dobila je nadimak koji je prati i danas, dok su svi klicali od sreće, ona je brisala suze

Vjenčanje princeze Charlene i princa Alberta 2011. - 2 Vjenčanje princeze Charlene i princa Alberta 2011. - 2 Afp 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje princeze Charlene i princa Alberta 2011. - 9 Vjenčanje princeze Charlene i princa Alberta 2011. - 8 Vjenčanje princeze Charlene i princa Alberta 2011. - 7 Vjenčanje princeze Charlene i princa Alberta 2011. - 6 Vjenčanje princeze Charlene i princa Alberta 2011. - 5 Vjenčanje princeze Charlene i princa Alberta 2011. - 4 Vjenčanje princeze Charlene i princa Alberta 2011. - 3 Vjenčanje princeze Charlene i princa Alberta 2011. - 1 Vjenčanje princeze Charlene i princa Alberta 2011. - 7 Vjenčanje princeze Charlene i princa Alberta 2011. - 6 +21 Vjenčanje princeze Charlene i princa Alberta 2011. - 5 Galerija

Princeza Charlene i princ Albert prije 13 godina stali su pred oltar, a na taj dan princeza je dobila nadimak kojeg se nikako ne može riješiti.

On je bio playboy princ, a ona olimpijska plivačica koja je postala princeza.

Prije trinaest godina, 2. srpnja 2011., princ Albert od Monaka sklopio je brak s tadašnjom Charlene Wittstock.

Par je imao dvije svadbene ceremonije koje su zajedno koštale 53 milijuna funti s pratećim slavljima, a na kojima je bilo 850 uzvanika.

Dan prije vjenčali su se građanski, a onda stali pred oltar u crkvi svete Devote u Monaku, a ispred crkve dočekale su ih tisuće građana.

Charlene je nosila Armanijevu vjenčanicu ukrašenu s 40 tisuća kristalića Swarovski, 20 tisuća perlica i sa šestometarskim velom, dok je Albert nosio svečano bijelo odijelo. Par se kasnije provozao u kočiji i pozdravio okupljene.

No veliko slavlje i na prvu mnogima najsretniji dan u životu zasjenile su Charleneine suze na izlasku iz crkve te njihov poljubac nimalo pun ljubavi. Zbog tih suza Charlene je i dandanas poznata kao princeza s najtužnijim licem.

Naime, danima prije velikog dana počele su kružiti glasine da je Charlene u tri navrata pokušala pobjeći iz zemlje s jednosmjernom kartom za Johannesburg.

Godinama su se spominjale Albertove nevjere, ali da ga princeza ni prije nije voljela te da je na brak morala pristati.

Tri godine kasnije Charlene je rodila blizance Jacquesa i Gabriella, koji su bili prvi zakoniti nasljednici prijestolja nakon Albertove izvanbračne djece. Njemački list Voici izvijestio je da zajedno odgajaju svoje osmogodišnje blizance Jacquesa i Gabrielle, ali da je njihov brak samo privid i da su par samo na papiru te da princeza već neko vrijeme živi u Švicarskoj.

No Charlene je te glasine demantirala, a otad se ona i Albert silno trude u svojim zajedničkim izlascima odati dojam sretnog para.

"Ako postoji tisuću mojih fotografija s nekog događaja, odaberu jednu na kojoj gledam dolje ili se ne smijem - i onda kažu da izgledam neugodno ili nesretno. Osjećam se kao da stvaraju određenu priču. S našim brakom sve je u redu. Glasine su mi naporne i iscrpljujuće! Jednostavno ne mogu shvatiti odakle te glasine dolaze. Čini mi se kao da određeni mediji ili ljudi žele vidjeti naš prekid", izjavila je princeza u rujnu prošle godine u intervjuu koji je dala za jednu televizijsku kuću u svojoj rodnoj Južnoafričkoj Republici.

Prije dvije godine princeza je dugo izbivala iz javnosti zbog bolesti, ali u posljednje vrijeme opet se sve češće viđa, ali i izgleda nikad bolje.

Pogledaji ovo Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Zanimljivosti Najtužnija princeza na svijetu iznenadila istupom o glasinama koje kolaju o njezinu braku: "Ne mogu shvatiti odakle to..."

Pogledaji ovo Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Zanimljivosti Suprug najtužnije princeze izveo je dobro osmišljenu predstavu pred svima? Nakon glasina da žive odvojeno jedna stvar je posebno čudna!

Pogledaji ovo Princeza Charlene - 2 Celebrity Najtužnije lice svijeta iznenadilo je rijetkom mimikom i to u prisustvu čovjeka zbog kojeg je ovaj nadimak prati, mnogi se nakon ovog pitaju samo jedno!

Pogledaji ovo Princ Albert i princeza Charlene Celebrity Šuškalo se da je pobjegla od supruga u drugu zemlju, no sada u njegovu zagrljaju izgleda sretnije nego ikad i baš je neobično vidjeti ju ovakvu!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron - 2 Zac Efron - 1 Zac Efron - 3 Zac Efron - 4 +22 Zac Efron - 6 Celebrity Nikome nije jasno što si je ovaj glumac napravio od lica, plastičnim operacijama potpuno se izobličio

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Black - 8 Jack Black - 4 Jack Black - 2 Jack Black - 10 +21 Jack Black - 5 Nekad i sad Ne, ovo nije beskućnik, već glumac i komičar kojeg ste gledali u nekima od najvećih filmskih hitova

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene