primjećujete li još nešto drukčije?

Navikli smo je vidjeti tužnu, a sada joj osmijeh ne silazi s lica, no nije to jedina promjena na njoj?

Princ Albert i princeza Charlene Princ Albert i princeza Charlene Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene Princ Albert i princeza Charlene Princ Albert i princeza Charlene Princ Albert i princeza Charlene Princ Albert i princeza Charlene Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 1 Princeza Charlene od Monaka Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 1 Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 2 Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 5 +19 Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Galerija

Princeza Charlene od Monaca u posljednjem službenom izlasku predstavila je novu frizuru.

Princ Albert i princeza Charlene od Monaka proteklog su vikenda prisustvovali tradicionalnom balu ruža u svojoj zemlji, čija je tema ove godine bila disko.

U skladu s prigodom, princeza je zablistala u svjetlucavom kombinezonu u stilu 70-ih, a na događaju je predstavila i novu frizuru. Iako već godina njeguje kratku kosu, sada je napravila i šiške, a njezinu novu frizuru mnogi su pohvalili na društvenim mrežama.

Kakva vam je nova frizura princeze Charlene?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Još jedna upečatljiva razlika na njoj bio je osmijeh koji nije skidala s lica, s obzirom na to da je od udaje za princa Alberta prati nadimak "najtužnija princeza".

Pogledaji ovo Princeza Charlene od Monaka Zanimljivosti Procurio sadržaj tajne bilježnice s kraljevskog dvora, najtužniju princezu na svijetu ipak nešto usrećuje: "Nisam to mogao kontrolirati!"

Charlene i Albert vjenčali su se 2011. godine, a u to su je vrijeme francuski mediji nazivali i odbjeglom nevjestom jer je navodno pokušala pobjeći prije vjenčanja, no iz palače su to demantirali.

Prošlog ljeta kružile su glasine da žive odvojenim životima i da Charlene većinu vremena provodi u Švicarskoj. Njemački list Voici izvijestio je da zajedno odgajaju svoje osmogodišnje blizance Jacquesa i Gabrielle, ali da je njihov brak samo privid i da su par samo na papiru.

Charline je te glasine demantirala, a otad se ona i Albert silno trude u svojim zajedničkim izlascima odati dojam sretnog para.

Pogledaji ovo Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Zanimljivosti Suprug najtužnije princeze izveo je dobro osmišljenu predstavu pred svima? Nakon glasina da žive odvojeno jedna stvar je posebno čudna!

"Ako postoji tisuću mojih fotografija s nekog događaja, odaberu jednu na kojoj gledam dolje ili se ne smijem - i onda kažu da izgledam neugodno ili nesretno. Osjećam se kao da stvaraju određenu priču. S našim brakom sve je u redu. Glasine su mi naporne i iscrpljujuće! Jednostavno ne mogu shvatiti odakle te glasine dolaze. Čini mi se kao da određeni mediji ili ljudi žele vidjeti naš prekid", izjavila je princeza u rujnu prošle godine u intervjuu koji je dala za jednu televizijsku kuću u svojoj rodnoj Južnoafričkoj Republici.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Olga Pakalović i Iva Hraste Sočo Vladimir Tintor i Olga Pakalović Vladimir Tintor i Olga Pakalović Olga Pakalović +13 Olga Pakalović Celebrity Vesna iz Kumova privatno njeguje potpuno drukčiji stil, u ovakvu je izdanju u seriji nećete vidjeti!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 4 +28 Salma Hayek - 3 Celebrity Nova fotografija Salme Hayek u badiću ima gotovo pola milijuna lajkova na Instagramu: ''Kako možeš biti tako zgodna?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene