samo nek' je veselo

Hrvatica koja je proglašena najljepšom na svijetu pohvalila se divnim vijestima, evo koji je to razlog za slavlje u njezinoj obitelji!

Daniela Gračan Daniela Gračan Emica Elvedji/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan In Magazin: Daniela Gračan - 7 In Magazin: Daniela Gračan - 6 In Magazin: Daniela Gračan - 5 In Magazin: Daniela Gračan - 4 In Magazin: Daniela Gračan - 3 In Magazin: Daniela Gračan - 2 +21 In Magazin: Daniela Gračan - 1 Galerija

Daniela Gračan otkrila je kako uskoro proslavlja srebrni pir sa suprugom Nenadom, s kojim je dobila tri kćeri.

U Rovinju je održano događanje "Noć zvijezda, mode i kulture", kojem su nazočile brojne poznate osobe, a među njima bila je i Daniela Gračan.

Kraljica svijeta 1989. godine ondje je otkrila kako uskoro slavi 25. godišnjicu braka, a da i 35 godina nakon osvajanja krune mami uzdahe gdje god se pojavi, potvrdila je na spomenutom događaju. 

Ono čime uvijek plijeni pozornost jest i njezin mladoliki izgled.

"Rekla bih da sam u posljednje vrijeme počela jako razmišljati da se ne treba sunčati, već treba izbjegavati sunce, pokrivati se što više, odnosno mazati se visokim faktorima, 50, jer mislim da je sunce najveći neprijatelj koži", otkrila je svoju tajnu svoje ljepote prošle godine u IN magazinu.

Nakon što je proglašena Kraljicom svijeta, Daniela se okrenula karijeri i postala je profesorica i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Uz to se posvetila i mirnom obiteljskom životu, a sreću je pronašla uz sedam godina starijeg nogometnog trenera Nenada Gračana, dok je njezina bivša ljubav tenisač Goran Ivanišević.

Daniela i Nenad u braku su dobili tri kćeri, Lauru, Emu i Almu. Ema je odlučila krenuti majčinim stopama, što joj je odlično pošlo za rukom jer je 2018. godine i ona proglašena Kraljicom Hrvatske, pa se može reći da Daniela ima dostojnu nasljednicu.

Pogledaji ovo In Magazin: Daniela Gračan - 4 inMagazin Daniela Gračan otkriva zašto suprug Nenad nije otputovao s njom u Jordan: ''Ako tako neku destinaciju odaberem...''

Pogledaji ovo Danijela Gračan - 2 Celebrity Bivša Kraljica Hrvatske pohvalila se važnim danom za najmlađu kćer: ''Emotivno mi je to...''

Pogledaji ovo Danijela i Ema Gračan - 2 Celebrity Jedina Hrvatica koju krasi titula najljepše žene na svijetu sad je podrška svojoj kćeri koja je naslijedila njenu ljepotu!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 +24 Lana Jurčević - 6 Celebrity Lana Jurčević javila se s Ibize, prisjetila se što je tamo radila prije osam godina, evo koliko se otad promijenila!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard +27 Gedeon Burkhard Nekad i sad Proslavila ga je uloga detektiva u hit-seriji Inspektor Rex, a danas je neprepoznatljiv i šokira svojim neobičnim stilom života!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene