zablistala na dva eventa

Jedina Hrvatica koja je proglašena najljepšom na svijetu mami uzdahe gdje god se pojavi i 35 godina nakon osvajanja krune

Danijela Gračan Danijela Gračan Vanesa Pandzic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan In Magazin: Daniela Gračan - 1 In Magazin: Daniela Gračan - 4 Danijela i Ema Gračan - 3 Danijela i Ema Gračan - 1 Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan +19 Danijela Gračan Galerija

Danijela Gračan u jednom danu pojavila se na događajima u Rijeci i Zagrebu, a na oba je zablistala.

Danijela Gračan (54) može se pohvaliti da je zasad jedina Hrvatica koja je ponijela titulu najljepše na svijetu, onu Kraljice svijeta 1989. godine.

A da i 35 godina nakon osvajanja krune mami uzdahe gdje god se pojavi, potvrdila je na čak dva događaja koja je obišla u jednom danu.

Danijela je prvo u Rijeci prisustvovala svečanom otvorenju jednog dućana, gdje je u crnim kožnim tajicama istaknula svoje vitke noge.

Zatim je na reviji Ivice Skoke u zagrebačkom HNK zablistala u glamuroznoj dugačkoj haljini s velikim prorezom na donjem dijelu, pa su opet u fokusu bile njezine noge.

Pogledaji ovo Anica Kovač inMagazin Od krunidbe naših domaćih ljepotica prošla su desetljeća, no one i dalje izgledaju mladoliko, evo u čemu je njihova tajna!

Ono čime uvijek plijeni pažnju je i njezin mladoliki izgled.

"Rekla bih da sam u zadnje vrijeme počela jako razmišljati da se ne treba sunčati, izbjegavati sunce, pokrivati se što više, odnosno mazati se visokim faktorima, 50, jer mislim da je sunce najveći neprijatelj koži", otkrila je svoju tajnu svoje ljepote prošle godine u IN magazinu.

Nakon što je proglašena Kraljicom svijeta, Danijela se okrenula karijeri i postala je profesorica i i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Usto se posvetila i mirnom obiteljskom životu, a sreću je pronašla uz sedam godina starijeg nogometnog trenera Nenada Gračana, a njezina bivša ljubav je tenisač Goran Ivanišević.

Pogledaji ovo In Magazin: Daniela Gračan - 4 inMagazin Daniela Gračan otkriva zašto suprug Nenad nije otputovao s njom u Jordan: ''Ako tako neku destinaciju odaberem...''

Danijela i Nenad u braku su dobili tri kćeri, Lauru, Emu i Almu. Ema je odlučila krenuti majčinim stopama, što joj je odlično pošlo za rukom jer je 2018. godine i ona proglašena Kraljicom Hrvatske, pa se može reći da Danijela ima dostojnu nasljednicu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak - 4 Ivica Tucak - 3 Ivica Tucak - 2 Ivica Tucak - 1 +27 Ivica Tucak i Zlatko Dalić Zanimljivosti Ivica Tucak pokazao koliki je romantik, evo kako je iznenadio suprugu dok ga je čekala da se vrati kao svjetski prvak!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Urukalo Jelena Urukalo Jelena Urukalo Jelena Urukalo +15 Deen, Hana Hadžiavdagić i Jelena Urukalo Celebrity Naša bivša najtraženija manekenka u rijetkom izlasku pokazala kako izgleda nekoliko tjedana prije poroda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene