neobičan detalj

Žanamari je krenula sa sezonom seksi objava: Haljina je top, ali ono što je stavila na nogu baš dolazi do izražaja!

Žanamari - 2 Žanamari - 2 Žanamari Perčić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari - 2 Žanamari - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 11 Žanamari Perčić - 10 Žanamari Perčić - 9 Žanamari Perčić - 8 Žanamari Perčić - 7 Žanamari Perčić - 3 +19 Žanamari Perčić - 2 Galerija

Žanamari Perčić najavila je novu pjesmu pa objavila provokativnu fotografiju, a onda je svoje obožavatelja upitala za savjet.

Naša pjevačica Žanamari Perčić nedavno je najavila izlazak svoje nove pjesme "24/7", a povodom toga je objavila fotografija na Instagramu.

Pozirala je u prozirnoj haljini koja je ukrašena raznobojnim kamenčićima, a oko noge stavila je remen koji je baš dolazio do izražaja. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

"Selfie kao cover singla? DA ili NE? Pjesma '24/7' izlazi u ponedjeljak! A spot u četvrtak 6. 06.", napisala je u objavu. 

Nakon što je obožavatelje upitala za savjet, oni su joj odmah odgovorili u komentarima. 

"Da. Prekrasna si", "Očaravajuća si", "Zašto ne?", pisali su. 

Podsjetimo, Žanamari Perčić i njezin suprug prije 9 godina postali su roditelji kćerkice kojoj su dali ime Gabrijela. Iako glazbenica često objavljuje fotografije iz doma, Gabrijelu nemamo priliku toliko često vidjeti, no nedavno je pokazala njihove zajedničke trenutke.

No već mjesecima traju šuškanja o bračnoj krizi Žanamari i njezina supruga Joshue Macksa.

Prvi put povod za priče dala je Žanamari kada je sa svojeg profila na Instagramu u srpnju obrisala sve fotografije sa suprugom.

"Ja nisam mogla vjerovati kakve sam stvari i neistine vidjela i pročitala o sebi i tom svom odnosu, imam osjećaj da i kad kažem nešto pozitivno, to se pretvori u negativno. Stoga sam o tome odlučila šutjeti, ali moja šutnja ne znači da nemam što reći – mogu ja mnogo toga reći, ali nemam volje za negativnu energiju, pa ću radije malo šutjeti", izjavila je tada Žanamari za IN magazin.

Pogledaji ovo Žanamari Perčić - 2 Celebrity Žanamari Perčić pokazala kćerkicu i javila se s putovanja, izostanak supruga s fotografija opet je potaknuo šuškanja o njihovu braku

Pogledaji ovo In Magazin: zvijezde i mršavljenje - 2 inMagazin Skinuli kile i doslovno se prepolovili: Otkrivamo tajne drastičnih mršavljenja domaćih zvijezda!

Pogledaji ovo Žanamari Perčić Celebrity Žanamari postala plavuša i odvažila se na još jednu promjenu, a zbog novog izgleda poznate Hrvatice zasule su je komentarima!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Rupert Murdoch Rubert Murdoch i Elena Žukova - 7 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 6 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 3 +19 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 2 Celebrity Zbog nje se u 94. godini odlučio na peti brak: Tko je nova supruga medijskog mogula koji šokira ljubavnim životom?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez +26 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez s djecom Celebrity Ronaldova Georgina svojim ponašanjem razbjesnila je javnost, evo što je radila dok je on plakao zbog poraza!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene