Reflektori sve otkrili

Žanamari nije mogla sakriti što nosi ispod potpuno prozirne haljinice, no pažnju je ukrao neočekivani detalj!

Žanamari Perčić Žanamari Perčić Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 Žanamari - 1 Žanamari Perčić - 10 Žanamari Perčić - 11 +24 Žanamari Perčić - 4 Galerija

Žanamari Perčić nastupila je na 16. CMC festivalu u potpuno prozirnoj haljini i s dioptrijskim naočalama.

Pjevačica Žanamari Perčić nastupila je na drugoj večeri 16. CMC festivala u Vodicima.

Žanamari se predstavila s pjesmom "24/7", za koju je nedavno izbacila i vrući spot.

Za nastup je odbrala potpuno prozirnu i ultrakratku haljinu s ukrasnim kristalićima, kroz koju se jasno vidjelo njezino donje rublje pod jakim svjetlima reflektora.

Oskudna haljinica je istaknula i njezinu veliku tetovažu ruže na listu noge, kao i besprijekornu figuru na kojoj naporno radi tijekom cijele godine.

Kombinirala ju je s crvenim štiklama, a sve je upotpunila velikim dioptrijskim naočalama, dodatkom s kojim je inače nemamo priliku vidjeti i koji je uspio odvući pažnju s njezinog seksi outfita.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Žanamari je u istoj haljini nedavno oduševila svoje pratitelje na Instagramu, a uoči festivala je najavila i da će je možda baš zato i obući za nastup, što je i napravila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

Osim Žanamari, na drugoj večeri CMC festivala pozornicu je u izazovnom izdanju zapalila i Nives Celzijus, a nastupali su i Neda Ukraden, Mia Dimšić, Ivan Zak te mnogi drugi.

Pogledaji ovo Žanamari Perčić - 2 Celebrity Žanamari Perčić pokazala kćerkicu i javila se s putovanja, izostanak supruga s fotografija opet je potaknuo šuškanja o njihovu braku

Pogledaji ovo Žanamari Perčić Celebrity Žanamari postala plavuša i odvažila se na još jednu promjenu, a zbog novog izgleda poznate Hrvatice zasule su je komentarima!

Pogledaji ovo Žanamari Perčić Celebrity Žanamari već priziva ljeto, a poznate Hrvatice zbog njene fotografije pišu: "Odsad idem dvaput dnevno u teretanu!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Duško Valentić Duško Valentić u seriji Kumovi Duško Valentić u seriji Kumovi Duško Valentić +20 Duško Valentić Celebrity Preminuo glumac Duško Valentić, kojeg pamtimo kao Papundeka iz Velog mista

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +30 Jakov Kitarović Celebrity Kolinda i Jakov nakon dugo vremena prošetali zajedno, pobrinuli su se i da ne prođu neopaženo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene