Preko noći se proslavila

Fatalna Slavonka objavila još jednu u nizu fotografija zbog kojih je i stekla veliku popularnost na Instagramu!

Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 +22 Claudia Rivier - 4 Galerija

Claudia Rivier javila se omotana plahtom iz kreveta, a lokacija je otkrila da se ne nalazi u rodnoj Slavoniji po kojoj je dobila i nadimak.

Bujna Slavonka, kako joj domaći mediji tepaju, Claudia Rivier, objavila je novu zavodljivu fotografiju na društvenim mrežama.

Pozirajući gola u krevetu, Claudia je grudi pokrila bijelom plahtom, a opis koji je napisala dodatno je zainteresirao njene pratitelje.

''Istanbulske noći'', stajalo je u opisu.

''Moj predivni anđeo'', ''Prekrasna si'', ''Seksi'', pisali su joj u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

Claudia je u vrlo kratkom roku stekla ogromnu popularnost na Instagramu.

"Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma", napisala je jednom prilikom Claudia na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaji ovo Claudia Rivier - 2 Celebrity Najbujnija Slavonka samo je lišćem prekrila najintimnije dijelove tijela: ''Eva i originalni grijeh...''

Za Dan zaljubljenih prošlog mjeseca, Claudia se pohvalila kako je dobila čak sedam bračnih ponuda, a česti udvarači mogu se redovno vidjeti i ispod njenih objava.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola i Mario Regelja Minea i Antonija Šola +25 Antonija Šola kao Minea Celebrity Antonija Šola na Instagramu objavila da joj je Minea ukrala dečka, on je pjevač u našem popularnom bendu: "O sugar, honey dečko moj''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +27 Maja Šuput - 3 Celebrity Sjećate li se kako je Maja Šuput izgledala 2001. godine? Nije bila plavuša i imala je potpuno drugačiji imidž od onog danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene