pa što ona radi?

Novim fotkama opet je sve ostavila u nevjerici, nitko ne vjeruje da je 70 njezin broj godina!

Christie Brinkley - 2 Christie Brinkley - 2 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley - 4 Christie Brinkley - 3 Christie Brinkley - 7 Christie Brinkley - 6 Christie Brinkley - 5 Christie Brinkley - 2 Christie Brinkley - 1 Christie Brinkley - 6 Christie Brinkley - 5 Christie Brinkley - 1 +22 Christie Brinkley - 2 Galerija

Christie Brinkley svoju liniju dovela je do savršenstva, i to čak u osmom desetljeću života. Pozirala je na crvenom tepihu gdje je sve oduševila svojim izgledom.

Američka manekenka Christie Brinkley gdje god se pojavi oduševi svojim mladolikim izgledom. 

Sada je pozirala na dodjeli nagrada Foundation Awards 2024. u New Yorku gdje se odlučila za elegantnu crnu haljinu koja je svršeno istaknula njezinu figuru.

70-godišnja Christie oko struka je stegnula bijeli pojas koji je dodatno izrazio njezin već tanak struk.

Kosu je pustila u blago valove, a osmijeh nije skidala s lica.

Ocijenite njezin izgled i outfit.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, Christie je sredinom ožujka otkrila da ima rak, a vijest da se podvrgnula operaciji nakon što su liječnici otkrili bazocelularni karcinom na licu objavila je na svom profilu na Instagramu.

"Dobra je vijest za mene da smo rano otkrili karcinom bazalnih stanica. I imala sam sjajne liječnike koji su mi uklonili rak i zašili me do savršenstva poput haute couture Diora. Dobra je vijest za vas da se sve ovo može izbjeći ako pažljivo koristite zaštitu od sunca! Malo sam se kasno uozbiljila, pa ću sada koristiti kreme sa zaštitnim faktorom 30, nositi duge rukave i šešir širokog oboda", napisala je uz objavu.

Christie je na vrhuncu slave bila 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, kada je krasila naslovnice poznatih modnih časopisa i nosila revije najvećih dizajnerskih kuća, a nazivali su je jednom od najseksepilnijih i najljepših žena svijeta. Iako su neki tvrdili da će joj karijera završiti kada navrši 30 godina, ona i dalje radi, a svojim mladolikim izgledom izaziva divljenje svojih obožavatelja.

Pogledaji ovo Christie Brinkley - 3 Celebrity Nema šanse da pogodite na prvu koji je rođendan ova žena proslavila ove godine, zasjenila je sve na crvenom tepihu!

Pogledaji ovo Christie Brinkley Celebrity Legendarnom supermodelu dijagnosticiran rak kože, ispričala je kako je posumnjala da nešto nije u redu

Pogledaji ovo Christie Brinkley Celebrity Zbog mladolikog izgleda nitko ne vjeruje da ova ljepotica ima 70 godina, evo u čemu se stvarno krije njezina tajna!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger i Thom Evans - 1 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 2 Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger i Thom Evans - 2 +25 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 1 Celebrity Ova žena je definitivni dokaz da su godine samo broj, kako joj samo ovako uspijeva izgledati s 45?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo s obitelji Cristiano Ronaldo - 1 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 9 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 7 +25 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 5 Celebrity Evo što Cristiano Ronaldo radi uoči Eura, ovom fotografijom dao je do znanja što mu je zapravo na prvom mjestu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene