zarazila se

Buckinghamska palača objavila zabrinjavajuće novosti o kraljici Camilli, zbog bolesti je morala odgoditi sve obaveze

Camilla Parker-Bowles Camilla Parker-Bowles Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker-Bowles Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Camilla Parker-Bowles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Camilla Parker-Bowles i Meghan Markle Camilla Parker Bowles, princ George, Kate Middleton Princeza Charlotte, princ George, Kate Middleton, Camilla Parker Bowles, Sophie Wessex +17 Camilla Parker-Bowles - 1 Galerija

Camilla Parker Bowles morala je odgoditi zakazane angažmane jer se zarazila sezonskom bolesti.

Kraljica pratilja Camilla Parker Bowles odgodila je kraljevski angažman u okrugu West Midlands koji je bio zakazan za utorak 14. veljače jer se zarazila sezonskom bolešću, objavili su iz Buckinghamske palače.

Pogledaj i ovo Kraljica Camilla Teški dani za kralja Kraljica Camilla otputovala sama pa otkrila kako je Charles: "Bio je jako razočaran…"

Camilla je u trebala posjetiti baletnu školu Elmhurst u Birminghamu, povodom proslave njihove stogodišnjice a zatim knjižnicu u Telfordu gdje se planirala zahvaliti volonterskim grupama za njihov doprinos zajednici, piše Daily Mail.

U međuvremenu se razboljela, no nada da će uskoro moći objaviti novi datum za odgođene događaje jer je čekaju i drugi kraljevski angažmani, poručio je glasnogovornik Buckinghamske palače.

Camilla se zadnji put pojavila u javnosti 9. veljače, kada je posjetila centar za žrtve obiteljskog nasilja u Londonu. Proteklog tjedna posjetila je i londonsku džamiju sa suprugom kraljem Charlesom III., koji je prilikom ulaska u džamiju skinuo cipele i iznenadio javnost rupom na svojim čarapama.

Inače, ovo nije prvi put da je Camilla morala odgoditi kraljevske obaveze zbog bolesti.

Prošle godine, dok je još bila vojvotkinja od Cornwalla, Camilla je otkazala posjet festivalu Cheltenham jer se borila s posljedicama korone, od koje je oboljela dva puta.

Prije toga se 2019. godine nije pojavila na misi povodom Dana sjećanja u Westminsterskoj opatiji zbog infekcije prsnog koša.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 2 Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos - 5 +18 Martina Vrbos - 6 Nekad i sad Naša pjevačica nekad je imala 50 kilograma više i kratku plavu kosu, a danas ne nalikuje na staru sebe i izgleda kao druga osoba!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 2 +28 Katarina Baban - 3 Celebrity Naša glumica pokazala kako izgleda sa šminkom i bez nje, pa potaknula raspravu: "O ukusima se ne raspravlja, ali definitivno..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene