radno i slobodno vrijeme

Naša glumica pokazala kako izgleda sa šminkom i bez nje, pa potaknula raspravu: "O ukusima se ne raspravlja, ali definitivno..."

Katarina Baban Katarina Baban Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 3 Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 3 Katarina Baban Katarina Baban Katarina Baban +22 Katarina Baban Galerija

Katarina Baban podijelila je dvije fotografije na kojima je svojim pratiteljima dočarala kako izgleda radnim danom i vikendom.

Domaća glumica Katarina Baban novom objavom na Instagramu pokazala je sebe u dva izdanja: potpuno našminkanu i sređenu te opuštenu i bez šminke.

Pogledaj i ovo In Magazin: Katarina Baban - 2 ''zajedno smo odrasli'' Omiljena domaća glumica pogovorila o partneru s kojim se rijetko pokazuje: ''Ne slavimo ni jednu godišnjicu, ne planiramo se ni ženiti, nekako drugačije gledamo na sve te stvari''

Na prvoj fotografiji pozira u crnoj bundi ispod koje nosi baršunasti crveni odjevni komad. Također, ima svezan rep te kao ukras nosi crveni rajf, a do izražaja posebno dolazi crveni ruž na usnama. Crna maskara istaknula je njezine prekrasne zelene oči. 

Druga fotografija pokazuje glumicu kako leži na krevetu u čipkastoj potkošulji, raspuštene kose i bez trunke šminke na licu. 

"Radni dan vs. nedjelja", napisala je Baban te dodala emotikon smajlića koji plače od smijeha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan)

Kolegica i glumica Sementa Rajhard ispod objave uputila joj je niz emotikona srca.

"Prekrasna žena", "Lijepa si na obje, ali ova druga mi se više sviđa", "O ukusima se ne raspravlja, ali definitivno nedjelja", "Osječka Barbie", "Prelijepa i radnim danom, a bome i nedjeljom", samo su neki od komentara.

Nedavno je podijelila niz fotografija u haljini koju je nosila još jedna poznata glumica, a u opisu je objasnila zašto je ne može obući svatko.

Baban je prošle godine otvoreno progovorila i o svojim nedostacima uz galeriju fotki na kojima se pohvalila figurom u kupaćem kostimu.

"Odbijam obrisati svaku striju, celulit i prištić", napisala je tada, a njezini pratitelji složili su se da za to nema ni razloga jer izgleda fenomenalno.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. Kralj Charles III. i kraljica Camilla Camilla Parker-Bowles Kralj Charles III. i kraljica Camilla +26 Kralj Charles III. Zanimljivosti Kralj Charles skinuo cipele u javnosti pa postao viralni hit, pogledajte urnebesne reakcije javnosti na viđeno!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino - 3 Al Pacino - 2 Al Pacino - 1 Noor Alfallah +9 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Celebrity Nove fotografije legendarnog glumca zbunile su obožavatelje, svi se pitaju što je pošlo po zlu: "Je li pao u tanjur s bolonjezom?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene