"Remek djelo!"

Domaća glumica u seksi opravici koju je nosila i njezina kolegica: ''Dokle god nisam smislila rješenje da joj guza baš nije gola - gola...''

Katarina Baban - 4 Katarina Baban - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 3 Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 3 Katarina Baban - 3 Katarina Baban - 4 Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 3 +19 Katarina Baban Galerija

Katarina Baban pozirala je u haljini koju je nosila još jedna poznata glumica, a u opisu je objasnila zašto je ne može obući svatko.

Glumica Katarina Baban podijelila je niz fotografija u vlastitoj kreaciji, a vrući prizori zagrijali su njezine pratitelje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Katarina Baban - 2 ''zajedno smo odrasli'' Omiljena domaća glumica pogovorila o partneru s kojim se rijetko pokazuje: ''Ne slavimo ni jednu godišnjicu, ne planiramo se ni ženiti, nekako drugačije gledamo na sve te stvari''

Naime, riječ je o srebrnoj haljini izrađenoj od neobičnog materijala koji je otkrivao svaki dio tijela, a posebno je naglasio Katarininu zategnutu stražnjicu.

Haljina na jedno rame s dubokim prorezom naglasila je i njezine grudi, ali i nevjerojatnu figuru.

Haljinu je nosila i Katarinina kolegica Petra Kraljev, a Baban je u opisu objasnila i zašto je ne može "isfurati" bilo tko:

"Petra Kraljev jedina imala muda ekšli ju i obući. Dokle god nisam smislila rješenje da joj guza baš nije gola gola nije se dala otjerat iz showrooma. Haljina je na kraju dospjela u ruke jednoj prekrasnoj hrabroj curki koja ju je fenomenalno nosila! Jer ovo je onaj tip haljine koju baš moraš ZNAT nosit."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan)

"Remek-djelo", "Na vama mi najbolje stoji, gorite", "Izgledaš veličanstveno", "Wow", "E, Kate moja, ti šta god staviš na sebe, dobro izgledaš", samo su neki od komentara.

Inače, Baban je prošle godine otvoreno progovorila i o svojim nedostacima uz galeriju fotki na kojima se pohvalila figurom u kupaćem kostimu.

"Odbijam obrisati svaku striju, celulit i prištić", napisala je tada, a njezini pratitelji složili su se da za to nema ni razloga jer izgleda fenomenalno.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 +26 Nives Celzijus - 2 Celebrity Prorez do stražnjice otkrio je jedan seksi detalj na tijelu Nives Celzijus: ''Jedina dubina izreza na leđima koju prihvaćam''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin - 30. rođ Stjepan Vukadin s ocem Stjepan Vukadin i Stankica Stjepan Vukadin +25 Stjepan Vukadin Instagram Celebrity Slavljenička atmosfera u domu chefa Vukija: Podijelio je privatne fotografije i tako otkrio o čemu je riječ!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene