kraljevska rupa

Kralj Charles skinuo cipele u javnosti pa postao viralni hit, pogledajte urnebesne reakcije javnosti na viđeno!

Kralj Charles Kralj Charles Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. Kralj Charles III. i kraljica Camilla Camilla Parker-Bowles Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles Kralj Charles - 1 +20 Kralj Charles - 3 Galerija

Kralj Charles III. posjetio je džamiju u Londonu, gdje je skinuo cipele i pokazao rupu na čarapi.

Britanski kralj Charles III. sa suprugom kraljicom Camillom proteklog tjedna posjetio je džamiju u Londonu.

Pogledaj i ovo Željko Reiner i kralj Charles III. "Bože čuvaj kralja" HDZ-ov vitez pohvalio se fotografijom s kraljem Charlesom, no ovakvim reakcijama sigurno se nije nadao!

Prilikom posjeta poštivali su islamske običaje, pa je Camilla pokrila kosu maramom i oboje su na ulazu skinuli cipele, no čini se da se Charles nije dobro pripremio za to.

Naime, kralj je imao čarapu s velikom rupom, koja nikako nije mogla promaknuti fotografima. Fotografije kraljevske rupe brzo su postale viralne, a reakcije javnosti su podijeljene.

"Obožavam kralja Charlesa zbog njegovih čarapa s rupama", "Mogao se sjetiti ranije da će u džamiji morati i skinuti cipele, a nije mi jasno zašto kralj uopće ima čarape s rupama", "Bravo za Charlesa koji je pokazao da podržava održivu modu", "Kralj Engleske nema novca za nove čarape?", "Rupa na čarapi kralja Charlesa čini me ponosnom što sam Britanka", "Lijepo je znati da čak i kraljevi imaju čarape s rupama", neki su od brojnih komentara na društvenim mrežama.

Poznato da je Charles zagovornik održivog odijevanja i neke odjevne komade nosi već desetljećima, čime je već i ranije pobrao simpatije javnosti.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino - 3 Al Pacino - 2 Al Pacino - 1 Noor Alfallah +9 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Celebrity Nove fotografije legendarnog glumca zbunile su obožavatelje, svi se pitaju što je pošlo po zlu: "Je li pao u tanjur s bolonjezom?"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene