Golišavi golupčići

Sad mu se u toplesu baca u zagrljaj, a prije desetak godina odbila ga je samo zbog jednog razloga

Calvin Harris i Vick Hope Calvin Harris i Vick Hope Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Calvin Harris i Vick Hope - 1 Calvin Harris i Vick Hope - 2 Calvin Harris i Vick Hope - 3 Calvin Harris (Foto: Getty Images) Taylor Swift i Calvin Harris (Foto: AFP) Calvin Harris Calvin Harris +0 Calvin Harris i Vick Hope Galerija

Calvin Harris i Vick Hope snimljeni su zajedno na Ibizi gdje ga je ona u tajnosti posjetila prije nekoliko mjeseci.

Jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a Calvin Harris trenutačno boravi na Ibizi gdje je prije nekoliko mjeseci kupio imanje, a društvo mu pravi njegova nova djevojka Vick Hope, koja se na plaži punoj ljudi malo opustila.

Pogledaj i ovo Calvin Harris (Foto: Getty Images) Nešto skroz drugačije! Omiljeni milijunaš među glazbenicima sad se bavi potpuno drugačijim poslom, a nije ga bome lako ni prepoznati s novim imidžem!

Golupčići su uživali uz more i razmjenjivali nježnosti i poljupce, a Vick se u jednom trenutku odlučila skinuti u toples, a za znatiželjne poglede ostalih kupača nije nimalo marila.

Glasine o njihovoj vezi krenule su nakon što je 32-godišnja Vick prije nekoliko mjeseci posjetila godinu dana starijeg Calvina na njegovoj farmi na Ibizi. Prema pisanju stranih medija ljepotica je slavnog DJ-a odbila kada je imala 19 godina i on nije bio toliko popularan, i to zato što nije bila impresionirana njegovim izgledom.

Čini se da se nakon desetak godina ipak predomislila pa golupčići uživaju u novoj ljubavi i više se ne skrivaju. Iako vezu zasad službeno nisu komentirali, njihove najnovije fotografije i više su nego dovoljno dobra potvrda.

Calvin je prije nekoliko mjeseci navodno odlučio napraviti potpuni zaokret u svom životu i karijeri i to kako bi postao farmer nakon što je kupio farmu od 138 hektara. 

Prema pisanju magazina The Suna 38-godišnji Calvin odlučio se maknuti od života pod reflektorima i odabrati onaj mirniji način i to nakon što je prodao svoje dvije vile po cijeni od nekoliko milijuna funti u Los Angelesu 2020. godine. Imanje koje je kupio je zapravo najveća organska farma na Ibizi koja proizvodi sve, od povrća i jaja do vina i takozvanih proizvoda od farme do stola, a nudi i mogućnost organiziranja raznih događaja pa čak i vjenčanja.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green +6 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +31 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus pokazala utrenirane noge u mini haljini, pažnju je privukao dodatak koji je imala oko struka

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene