''Mama u Beogradu''

Nives Celzijus pokazala utrenirane noge u mini haljini, pažnju je privukao dodatak koji je imala oko struka

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus +25 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus otišla je na odmor u Beograd, a od tamo je objavila vrlo atraktivnu fotografiju.

Pjevačica Nives Celzijus objavila je fotografiju iz Beograda za koju je pozirala u ultrakratkoj smeđoj haljinici s kožnim pojasom koji joj je zategnuo trbuh, a istaknuo stražnjicu u odjevnoj kombinaciji.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

U modnoj kominaciji je također pokazala i svoje vitke noge, a stajling je ukrasila bež salonkama i niskim neurednim repom.

"Mama u Beogradu!" , napisala je Celzijus ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Zgodna", "Ljepotice", "Bomba u Beogradu", "Super je haljina", "Jako seksi", komentari su to koji su se samo nizali ispod ove fotografije.

Nives je javnosti poznata po objavljivanju atraktivnih fotografija, a proteklih tjedana pohvalila se i tetovažom masline.

''Valjda vam je jasno koliko ja obožavam masline'', napisala je.

Nives je nedavno oduševila i svojom pojavom na Story Hall of Fameu gdje se pojavila u haljini s dekolteom koji nije mogao proći nezamijećeno.

Naime, u crno-crvenu haljinu jedva su stale njezine raskošne grudi, pa su definitivno one padale u prvi plan.

Cjelokupni odabir ukrasila je visećim naušnicama i neurednom niskom pundžom.

Pojavila se u pratnji svojeg dragog kolege, ali i prijatelja Dalibora Petka, koji je također zasjao u crnom elegantnom odijelu s dodatkom mašnice.
 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +10 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Celebrity Atraktivna Hrvatica nekad je žarila i palila domaćom scenom, a onda se potpuno povukla iz javnosti

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene