Pa što je ovo?

Britney Spears novim je objavama šokirala svoje pratitelje, ono što je prijatelj morao učiniti za nju sve je ostavilo bez teksta!

Britney Spears - 4 Britney Spears - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 5 Britney Spears - 2 Britney Spears - 3 Britney Spears - 1 Britney Spears i Sam Asghari Britney Spears - 8 Britney Spears - 7 Britney Spears - 5 Britney Spears - 4 Britney Spears - 3 +20 Britney Spears - 2 Galerija

Britney Spears šokirala je novom objavom na Instagramu nakon što se proširila vijest kako se ona i njezin suprug Sam Asghari rastaju, novi videozapis sve je ostavio bez teksta.

Britney Spears šokirala je fanove novom objavom na Instagramu. Nakon vijesti da se ona i njezin suprug Sam Asghari rastaju, Britney je uživala u društvu nepoznatih muškaraca koji su joj prijatelji, a ono što je jedan radio njezine je pratitelje ostavilo bez teksta.

Naime, Britney je objavila videozapis na kojem ju drže četvorica muškaraca dok ona pozira za kameru, a onda u videozapisu odjednom kreće plesati pred kamerom što je već standardna scena. Nakon toga, jedan prijatelj kleknuo je na pod i krenuo joj lizati nogu od čizme na gore, a ovaj prizor sve je ostavio bez teksta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

''Kad se ideš naći s takozvanim ''prijateljem'' i voziš se sat vremena zbog piletine. Onda moraš čekati u autu pa moraš na WC... Znala sam da je paparazzijima dojavljeno gdje sam jer auto u kojem sam bila nikad prije nije korišten... pa mi nije jasno kako sam praćena? Malibu Canyon Road je najužasnija cesta kojom se ikada mogla voziti'', započela je priču o svojoj večeri.

''Što onda radim? Oblačim svoju zelenu haljinu i pojavljujem se kod svojih prijatelja. Pozvala sam svoje omiljene momke i zabavljali smo se cijelu noć'', napisala je u opisu videozapisa.

Mnogi se pitaju zašto pjevačica još uvijek nije potražila liječničku pomoć koja joj je, sudeći po objavama, itekako potrebna.

Prije toga valjala se gola u krevetu i rukama i plahtom skrivala svoje grudi.

Sam Asghari podnio je zahtjev za razvod od Britney prošli tjedan, nekoliko sati nakon što su se pojavile prve glasine o kraju braka. Razlog je navodna Britneyna nevjera, nakon koje je uslijedila i žestoka svađa para. Ona je snimljena kako se vozi blizu njihove kuće u Los Angelesu bez vjenčanog prstena, a Samove fotografije na njegovu profilu na Instagramu pokazuju da je i on odbacio svoj.

Strani mediji počeli su kopati po njihovu privatnom životu, a TMZ piše da je pjevačica Sama čak i fizički zlostavljala.

Kako otkrivaju izvori bliski paru za TMZ, Sam im se navodno često žalio da ga je Britney fizički ozljeđivala tijekom njihovih 7 zajedničkih godina. Često je tu bilo i tučnjava u koje je moralo uskočiti osiguranje.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Dretar Drele i supruga Michelle Dretar - 14 Michelle Dretar Michelle Dretar Michelle Dretar +20 Michelle Dretar Celebrity Znate li kako izgleda Dreletova supruga? Prije smo ju češće viđali, a danas se s njim više ne pojavljuje u javnosti

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 +27 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives je odlučila reći zbogom badićima i na novoj fotografiji pokazala ono što su brojni dugo željeli vidjeti: ''Što starija, to bolja''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene