U braku su već tri desetljeća

Znate li kako izgleda Dreletova supruga? Prije smo ju češće viđali, a danas se s njim više ne pojavljuje u javnosti

Davor Dretar Drele - 6 Davor Dretar Drele - 6 Marko Lukunic/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Dretar Drele i supruga Michelle Dretar - 14 Michelle Dretar Michelle Dretar Michelle Dretar Michelle Dretar Michelle Dretar Davor Dretar Drele i supruga Michelle Dretar - 12 Michelle Dretar Michelle Dretar Michelle Dretar +14 Davor Dretar Drele i supruga Michelle Dretar - 2 Galerija

Davor Dretar Drele 2010. godine pokazao je kako izgleda njegova supruga Michelle Dretar, a ona se tad odvažila na hrabar pothvat – skakanje padobranom.

Naš saborski zastupnik i komičar Davor Dretar Drele svoj privatni život ne voli previše otkrivati, ali 2010. godine suprugu je izveo na jedan adrenalinski izlet.

Davor i njegova supruga Michelle Dretar sudjelovali su na druženju za novinare na aerodromu Lučko u sklopu čega su organizirani padobranski tandem skokovi.

Drele nije bio toliko hrabar, ali zato njegova supruga jest te je sa stručnjakom skočila iz aviona. Njezino oduševljenje bilo je očito, a prije skakanja Dretar je svoju suprugu poljubio i zaželio joj sretan skok.

''Moja draga je adrenalinski ovisnik i već dulje vremena željela je skočiti s padobranom. I eto, to sam joj i omogućio'', otkrio je tad Drele, prenio je Večernji.

''Nisam se plašio, a nije ni ona. Što je razumljivo, jer se udala za mene, a to znači da je žena koja ne poznaje strah. Supruga me nagovara da skočim i s padobranom, a kako se zna tko je u našoj kući gazda mislim da ću morati skočiti'', dodao je i našalio se po običaju.

Kako je to izgledalo pogledajte u našoj galeriji.

56-godišnji Drele suprugu je oženio 1993. godine. Zajedno imaju i dvoje djece, Kristijana i Natali.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 4 Iris Livaja - 5 +26 Iris Livaja - 6 Celebrity Iris Livaja otkrila je zašto joj suprug nogometaš nije bio pratnja na svadbi dobre prijateljice: ''Stvarno nemam riječi...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 +27 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives je odlučila reći zbogom badićima i na novoj fotografiji pokazala ono što su brojni dugo željeli vidjeti: ''Što starija, to bolja''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene