još neviđen outfit!

Haljina najbogatije Hrvatice otkrila je sve što se nalazi ispod nje, ali pogledajte kako je to ona mudro odradila!

Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 1 Josip Regovic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić +19 Borna Kotromanić Galerija

Na Cover Style partyju pojavila se i Borna Kotromanić koja je ponovo ukrala svu pozornost svojim modnim odabirom.

Borna Kotromanić rado je viđeno lice na svim društvenim događanjima, a uvijek se potrudi biti i u centru pozornosti.

Već je poznato da odlično nosi ekstravagantne modne kreacije, a tako je bilo i ovoga puta na Cover Style partyju.

Odjenula je "3D" haljinu koju su krasili cvjetovali, a donjio dio kreacije otkrivao je sve što se nalazilo ispod. Međutim, Borna se i za to pobrinula pa je tako nosila hlačice u boji kože na koje je iskombinirala mrežaste najlonke.

Modnu kombinaciju upotpunila je s visokim štiklama, također u bež boji.

Njezin outfit mi je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, Borna je nakon razvoda od multimilijunaša Luke Rajića 2004. godine postala jedna od najbogatijih Hrvatica.

Bivši supružnici imaju sinove Bornu, Luku i Frana, a Kotromanić je četvrtog sina Rafaela dobila 2009. godine s biznismenom Ronom Haleom.

Borna je u lipnju prošle godine postala i baka. Naime, njezin sin Luka dobio je sina, kojem je također dao ima Luka.

"Pa, možda ja jesam malo ovako specifična baka, koja je još uvijek aktivna sa svojim životom. Ja smatram da djeca najviše vremena trebaju provoditi sa svojim roditeljima. Ja sam se to potrudila kod svoje djece. Nažalost, moji roditelji nisu bili prisutni u mom životu i mene su odgajali djed i baka, ali mislim da roditelje nitko ne može zamijeniti. Baka je uvijek dobrodošla, ali ja iskreno svim novim generacijama djece želim da imaju roditelje koji će se zaista njima baviti, a sve manje se oslanjati na baka-servis", rekla je za In Magazin.

Pogledaji ovo Borna Kotromanić inMagazin Borna Kotromanić otkrila detalje sa svadbe s Lukom Rajićem: "Nisu bile pare u pitanju, pjevao nam je Oliver Dragojević''

Pogledaji ovo Borna Kotromanić Celebrity Potpuno prozirno izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica malo je toga ostavilo mašti, vidjelo se gotovo sve!

Pogledaji ovo Antea Kodžoman inMagazin Bivša kraljica Hrvatske danas je agentica za nekretnine, evo što kaže kad će pasti cijene stanova!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 1 In Magazin: Tarik i Lejla Filipović In Magazin: Tarik i Lejla Filipović - 6 +25 In Magazin: Tarik i Lejla Filipović - 5 Celebrity Naša bivša misica ove godine slavi 48. rođendan, ali za nju kao da je vrijeme stalo, na ljetnom partyju svi su gledali samo nju!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Grigoryan Vučković Maria Grigoryan Vučković - 9 Maria Grigoryan Vučković - 8 Maria Grigoryan Vučković - 7 +5 Maria Grigoryan Vučković - 6 Zanimljivosti Voditeljica snimila zastrašujući trenutak kada je munja udarila terasu u Hrvatskoj, taman je otišla pokupiti ručnik!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene