ludi provod na Tajlandu

Boris Rogoznica snimljen u razuzdanim trenucima s muškarcem koji mu je plesao u krilu, ovi prizori nisu za svakoga!

Boris Rogoznica Boris Rogoznica Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica +19 Boris Rogoznica Galerija

Boris Rogoznica objavio je snimke iz ludog noćnog provoda na Tajlandu.

Glazbenik Boris Rogoznica trenutačno uživa na Tajlandu, odakle se neprestano oglašava na društvenim mrežama.

A nakon što je obišao nekoliko poznatih znamenitosti, uputio se i u ludi noćni provod u Bankgkoku.

Pogledaji ovo Boris Rogoznica Celebrity Boris Rogoznica pohvalio se novim poslom: ''Na prvu možda zvuči neobično i teško ga je povezati sa mnom, ali...''

Iz izlaska je objavio i razuzdani video u kojem se zabavlja s muškarcem odjevenim u oskudnu žensku odjeću. Prvo su zajedno plesali na podiju i Boris mu je dao poljubac u obraz, a zatim je muškarac plesao u njegovu krilu dok ga je on udarao po stražnjici i pritom se nije mogao prestati smijat.

Kako je to izgledalo, pogledajte u našoj galeriji.

Nije poznato tko Boris pravi društvo na Tajlandu, no objavio je jednu fotografiju s nepoznatom ženskom osobom iz rezervata sa slonovima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)

Prije toga je uživao u Nacionalnom parku Erawan u pokrajini Kanchanaburu, na putu do tamo posjetio je i čuveni čelični most na rijeci Kwai, a prije toga je u Bangkoku obilazio hramove te je posjetio i sky bar na 64. katu Lebua State tornja koji je, kako je istaknuo, najpoznatiji po scenama iz filma "Mamurluk 2".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)

Podsjetimo, Boris je hrvatskoj javnosti ostao najpoznatiji po braku s lijepom glumicom i voditeljicom Doris Pinčić Guberović. Zajedno imaju i dvoje djece, a ona se nakon rastave od Borisa udala za Davora Guberovića te u rujnu prošle godine rodila i njihovo dijete, kćerkicu Divnu.

Pogledaji ovo Boris Rogoznica sa sinom Celebrity Boris Rogoznica uhvaćen u najdražem društvu s kojim ga rijetko vidimo, bilo je to vrijeme samo za njih!

Boris nakon razvoda vješto skriva svoj ljubavni život, no s nama je ipak podijelio neke detalje na prošlogodišnjem Splitskom festivalu, gdje se predstavio s pjesmom "Da nam bude lipo", koju je posvetio bivšoj ljubavi.

"Svaka moja pjesma je posvećena nekome. Posvećena je jednoj lijepoj romansi koju sam imao prošle godine. Mada je ta romansa završila, ostale su lijepe uspomene i možda čak i pjesma moje karijere", otkrio nam je tada Boris.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo sa sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo sa sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo s Vesnom Dragojević i sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo - 1 +9 Ante Gelo - 2 Celebrity Jedan od naših najpoznatijih glazbenika ponosno pozirao sa svojim sinovima, s njihovom majkom razišao se prošle godine zbog nove ljubavi

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Partner Ive Jerković Iva Jerković s ocem Iva Jerković - 1 Iva Jerković - 2 +25 Iva Jerković - 3 Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica objavila rijetku fotografiju svojeg partnera, kojeg je godinama uspješno skrivala od javnosti: "Najbolji muškarac na svijetu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene