nova ljubav?

Boris Rogoznica uživa na drugom kraju svijeta u društvu nepoznate dame, objavio je i zajedničke fotografije: "Najluđa i najekstremnija zemlja na planetu!"

Boris Rogoznica Boris Rogoznica Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica +19 Boris Rogoznica Galerija

Boris Rogoznica na Instagramu se pohvalio fotografijama iz Tajlanda, koji je dugo htio posjetiti.

Glazbenik Boris Rogoznica trenutačno uživa na Tajlandu, odakle se neprestano oglašava na društvenim mrežama.

Sada je objavio fotografije iz rezervata sa slonovima, a na jednoj od njih društvo mu pravi nepoznata ženska osoba, čije se lice ne vidi od vode.

Pogledaji ovo Boris Rogoznica Celebrity Boris Rogoznica pohvalio se novim poslom: ''Na prvu možda zvuči neobično i teško ga je povezati sa mnom, ali...''

"Nevjerojatno iskustvo, kupanje sa slonovima.." napisao je u opisu fotki na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)

Prije toga je uživao u Nacionalnom parku Erawan u pokrajini Kanchanaburu, na putu do tamo posjetio je i čuveni čelični most na rijeci Kwai, a prije toga je u Bangkoku obilazio hramove te je posjetio i sky bar na 64. katu Lebua State tornja koji je, kako je istaknuo, najpoznatiji po scenama iz filma "Mamurluk 2".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)

Boris je ranije otkrio da mu je Tajland dugo bio na listi želja. 

"Dragi moji svi! Konačno je započelo moje dugo iščekivano putovanje u najluđu i najekstremniju zemlju na planetu. U zemlju vječnog sunca, ljeta, božanstvenih plaža i nacionalnih parkova, u zemlju osmjeha, avantura i razuzdane zabave. Putujem na Tajland! Samostalno, spontano, bez agencije. Prva postaja Bangkok. Držite fige da ovaj dugi let prođe dobro", napisao je na Instagramu uz svoju fotografiju iz zračne luke u Zagrebu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)

Podsjetimo, Boris je hrvatskoj javnosti ostao najpoznatiji po braku s lijepom glumicom i voditeljicom Doris Pinčić Guberović. Zajedno imaju i dvoje djece, a ona se nakon rastave od Borisa udala za Davora Guberovića te u rujnu prošle godine rodila i njihovo dijete, kćerkicu Divnu.

Pogledaji ovo Boris Rogoznica sa sinom Celebrity Boris Rogoznica uhvaćen u najdražem društvu s kojim ga rijetko vidimo, bilo je to vrijeme samo za njih!

Boris nakon razvoda vješto skriva svoj ljubavni život, no s nama je ipak podijelio neke detalje na prošlogodišnjem Splitskom festivalu, gdje se predstavio s pjesmom "Da nam bude lipo", koju je posvetio bivšoj ljubavi.

"Svaka moja pjesma je posvećena nekome. Posvećena je jednoj lijepoj romansi koju sam imao prošle godine. Mada je ta romansa završila, ostale su lijepe uspomene i možda čak i pjesma moje karijere", otkrio nam je tada Boris.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen - 1 Helena Christensen - 6 Helena Christensen - 5 Helena Christensen - 4 +17 Helena Christensen - 3 Celebrity S vladarice 90-ih i danas je teško skrenuti pogled kad se pojavi na plaži, i u 56. godini pozornost privlači izgledom i karizmom

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel i Saul Nanni - 10 Deva Cassel i Saul Nanni - 3 Deva Cassel i Saul Nanni - 1 Deva Cassel i Saul Nanni - 2 +25 Deva Cassel i Saul Nanni - 9 Celebrity Tko je frajer koji ljubi kćer jedne od najljepših žena svijeta? Kažu da nije dovoljno lijep za nju, ali oni takve komentare ignoriraju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene