oglasila se

Bivša supruga Borisa Novkovića iznenadila potezom nakon vijesti o razvodu: "Kad imaš posla s narcisima"

Boris Novković, Iris Volf Boris Novković, Iris Volf Ronald Gorsic/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Volf Iris Volf Iris Volf - 1 Iris Volf - 2 Iris Volf - 3 Iris Volf - 4 Iris Volf - 5 Iris Volf - 6 Iris Volf - 13 Iris Volf - 8 +9 Iris Volf - 9 Galerija

Iris Volf je nakon vijesti o razvodu od Borisa Novkovića otključala svoj profil na Instagramu i podijelila znakovitu objavu.

Proteklog tjedna u domaćim medijima odjeknula je vijest o četvrtom razvodu pjevača Borisa Novkovića, koju je od javnosti skrivao skoro četiri godine.

Nakon što se na svojem koncertu u dvorani Vatroslav Lisinski pojavio bez vjenčanog prstena, Boris je potvrdio da se još 2020. godine razveo od Iris Volf, kojom se oženio 2019, a u braku su dobili kćer Si i sina Nea.

Iris je nakon toga povukla jedan neočekivani potez i prvi put je otključala svoj profil na Instagramu za javnost, a podijelila je i jednu znakovitu objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Volf (@illuminaughty52)

"Kad imaš posla s narcisoidnim ljudima", napisala je Iris u pričama na društvenoj mreži, a nije otkrila kome je objava točno upućena.

Volf na Instagramu brojni nekoliko stotina pratiitelja i najčešće objavljuje fotografije s djecom, a zanimljivo je da nema nijednu fotku s bivšim mužem.

Prije braka s Borisom, Iris je bila poznata javnosti kao manekenka i voditeljica, 2016. je proglašena najseksi Hrvaticom, a godinu dana ranije bila je druga pratilja na izboru za Miss Zagreba i Zagrebačke županije.

Boris iza sebe ima još tri propala braka. S bivšom suprugom, novinarkom Lucijom Matić, ima još dvoje djece, sinove Nou i Bonu. Bio je oženjen i glumicom Bojanom Gregorić Vejzović te politologinjom Ines Katić.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 1 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 2 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 3 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent - 4 +18 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 5 Celebrity U povijesti Supertalenta ovo se nikad nije dogodilo: ''Mi smo svi ovdje u velikom problemu, ja nikad nisam nikoga ovako čula...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 1 +25 Zrinka Cvitešić - 2 Celebrity Zrinka Cvitešić izazvala pomutnju objavom o dolasku prinove: "O moj Bože, čestitke tebi i Niki!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene