Kakve noge!

U finalu Europa lige svi su gledali u minicu ove ljepotice koja je navodno ukrala srce svježe rastavljenom nogometašu

Veronika Rajek - 6 Veronika Rajek - 6 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Veronika Rajek - 24 Veronika Rajek - 14 Veronika Rajek - 18 Veronika Rajek - 2 Veronika Rajek - 8 Veronika Rajek - 10 Veronika Rajek - 1 Veronika Rajek - 3 Veronika Rajek - 4 Veronika Rajek - 5 +19 Veronika Rajek - 7 Galerija

Bivša Miss Slovačke Veronika Rajek krala je svu pozornost na utakmici u finalu Europa lige između Seville i Rome.

Bivša Miss Slovačke Veronika Rajek bila je glavna atrakcija na tribinama na utakmici u finalu Europa lige između Seville i Rome.

Pogledaj i ovo Tom Brady i Irina Shayk reagirala i njegova bivša Tom Brady nakon razvoda od supermodela ljubi njezinu kolegicu? Uhvaćeni u prisnim trenucima, nakon što su zajedno proveli noć!

Mlađahna Rajek nosila je outfit u bojama talijanske zastave, zeleni top koji je isticao njene bujne grudi, bijelu minicu i visoke crvene čizme koje su sezale iznad njenih koljena. A teško je bilo ne primijetiti i njezinu visinu koju ponosno ističe pa tako u opisu njena profila piše da je visoka 181 cm.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Veronika Rajek,MBA.,MSc (@veronikarajek)

Na svojim društvenim mrežama pohvalila se fotografijama s utakmice, a ova 27-godišnja misica navodno je ukrala srce i zvijezdi američkog nogometa Tomu Bradyju nakon što se rastao od manekenke Gisele Bundchen.

Veronika, koja se često pojavljuje na utakmicama NFL-a, na svojem je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi Bradyjev dres, a u opisu mu je i javno izjavila ljubav.

"Vidjela sam legendu i ako me netko opet upita volim li Bradyja, odgovor je - da volim ga. Pokažite mi nekoga tko ga ne voli. Čak ga i njegovi hejteri vole jer znaju da je najbolji", napisala je.

O njihovoj mogućoj vezi svi su tada pisali, a o tome se samo kratko oglasio Tomov menadžer.

"Jedino što ću u ovom trenutku iznijeti u javnost jest da je Rajek izuzetno velika podrška Bradyju i želi mu da ostane fokusiran na igru i da stvari krenu pravim putem. Bradyju želi da osvoji osmu titulu", izjavio je.

Inače, Rajek je bila Miss Slovačke 2016. godine, a otada je ostala vrlo poznata u javnosti te se danas bavi influencerstvom i modelingom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 5 +25 Danijela Martinović - 3 Celebrity Danijela Martinović objavila sretnu vijest, smiješak na njezinu licu govori baš sve: "To je to, dobro došla u život!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Karleuša šokirala ''golim'' outfitom za party u Beogradu, a posebno je zbunjivao pogled na njezina stopala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene