idete?

Baby Lasagna najavio nastup na još jednom domaćem festivalu, ulaz je besplatan, a interes je već ogroman!

Baby Lasagna Baby Lasagna Goran Sebelic/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna u Umagu Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Doček Baby Lasagne u Umagu - 17 Doček Baby Lasagne u Umagu - 16 Doček Baby Lasagne u Umagu - 15 Doček Baby Lasagne u Umagu - 14 Doček Baby Lasagne u Umagu - 13 +20 Doček Baby Lasagne u Umagu - 12 Galerija

Baby Lasagna nastupit će na ovogodišnjem Špancirfestu, objavljen je i točan datum.

Baby Lasagna nastupit će na Špancirfestu u Varaždinu.

Ovogodišnji Špancirfest održava se od 23. kolovoza do 1. rujna, a na službenim stranicama festivala potvrđeno je da će Lasagna nastupati 27. kolovoza.

"Zabilježite datum, planirajte godišnji, prilagodite svoje planove i obveze - ne želite propustiti Baby Lasagnu u Varaždinu na Špancirfestu", piše u najavi Lasagnina nastupa na Instagramu, gdje je istaknuto i kako će ulaz biti besplatan, a ako je suditi po komentarima, interes je već ogroman.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ŠPANCIRFEST (@spancirfest)

Idete li na Baby Lasagnu na Špancirfestu?

  • Da
  • Ne
  • Još ne znam

Ukupno glasova:

Baby Lasagna već je rasprodao i tri samostalna koncerta na zagrebačkoj Šalati, a ovo nije jedini domaći festival na kojem će nastupiti. Koje je još nastupe najavio Baby Lasagna, pogledajte OVDJE.

Pogledaji ovo Doček Baby Lasagne na trgu - 2 Celebrity Najavljen još jedan nastup Baby Lasagne, evo gdje ćemo ga još moći slušati ovo ljeto!

Pogledaji ovo Nastup Baby Lasagne u finalu Eurosonga - 10 Celebrity Uspjeh Baby Lasagne na glazbenim ljestvicama ne prestaje: Prvi je na hrvatskoj listi, a evo koji po redu se nalazi i na svjetskoj razini!

Pogledaji ovo Baby Lasagna na Instagramu - 1 Celebrity Baby Lasagna objavio djelić svoje nove pjesme, otkrio je i kad izlazi: ''Evo vam mali sneak peek...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 4 +25 Franka Batelić na Instagramu - 5 Celebrity Franka Batelić odgovorila na ljutite prozivke zbog svoje izjave o majčinstvu: "To je toliko izvučeno iz konteksta..."

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk - 10 Elsa Hosk - 7 Elsa Hosk - 5 Elsa Hosk - 4 +28 Elsa Hosk - 3 Celebrity Zanosno tijelo istaknula je u haljini koja nije nimalo pristojna kako se čini na prvu, morala je dobro paziti kako se kreće!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene