poslušajte kako zvuči

Baby Lasagna objavio djelić svoje nove pjesme, otkrio je i kad izlazi: ''Evo vam mali sneak peek...''

Baby Lasagna na Instagramu - 1 Baby Lasagna na Instagramu - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna na Instagramu - 3 Baby Lasagna na Instagramu - 2 Baby Lasagna na Instagramu - 4 Baby Lasagna na Instagramu - 5 Baby Lasagna na Instagramu Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 4 Baby Lasagna Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 1 Baby Lasagna u Umagu Baby Lasagna u Umagu +19 Doček Baby Lasagne u Umagu - 1 Galerija

Baby Lasagna na svom profilu na Instagramu otkrio je kako će zvučati djelić njegove nove pjesme koja izlazi za manje od mjesec dana.

Baby Lasagna obradovao je svoje pratitelje novim videozapisom na društvenim mrežama u kojem je otkrio kako će zvučati dio njegove nove pjesme.

''Vani pada kiša i dosadno nam je pa smo odlučili ekskluzivno vam otkriti kako će zvučati dio nove pjesme koja izlazi za manje od mjesec dana'', rekao je pa snimio prijatelja Mihaela Žipovskog koji je melodiju odsvirao na klaviru.

Kako zvuči, poslušajte u njegovoj priči na Instagramu.

Lasagna je već najavio i novi album, zvat će se ''Demons & Mosquitos'' te izlazi ove jeseni. Jučer je objavio fotografiju iz studija te otkrio da na albumu već radi.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna objavio je još jednu novost na društvenim mrežama, ovo su svi fanovi čekali!

Pogledaji ovo Teya Dora Celebrity Srpska predstavnica na Eurosongu dala savjet Baby Lasagni: ''Sad mora to učiniti, inače...''

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Ovako je Baby Lasagna najavio svoj dolazak na veliki događaj u rodnom Umagu: "Loš sam u matematici, ali..."

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 14 Celebrity Baby Lasagni stiže nova nagrada, evo čime je zaslužio još jedno priznanje, i to po izboru fanova!

Pogledaji ovo Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Celebrity Baby Lasagna pohvalio se novim slatkim fotografijama sa zaručnicom, pa ispričao i jednu anegdotu iz djetinjstva: ''Kad sam bio mali...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 1 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 2 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 3 +25 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 4 Celebrity Matiju Vuicu pet mjeseci nakon smrti partnera dočekalo neugodno iznenađenje na društvenim mrežama: "Oduzeli ste mi zadnju utjehu i tračak radosti"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Andreja i Mije Kramarić u Gradskoj vijećnici - 1 Vjenčanje Andreja i Mije Kramarić u Gradskoj vijećnici - 2 Vjenčanje Andreja i Mije Kramarić u Gradskoj vijećnici - 3 Vjenčanje Andreja i Mije Kramarić u Gradskoj vijećnici - 4 +25 Vjenčanje Andreja i Mije Kramarić u Gradskoj vijećnici - 5 Nekad i sad Kramarić i supruga vjenčali su se dvaput, a na drugom vjenčanju imali su još jedan veliki razlog za slavlje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene