raspored se puni!

Najavljen još jedan nastup Baby Lasagne, evo gdje ćemo ga još moći slušati ovo ljeto!

Doček Baby Lasagne na trgu - 2 Doček Baby Lasagne na trgu - 2 Tomislav Kristo / CROPIX 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 5 Doček Baby Lasagne u Umagu - 17 Baby Lasagna Baby Lasagna Doček Baby Lasagne u Umagu - 11 Doček Baby Lasagne u Umagu - 12 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Doček Baby Lasagne na trgu - 3 +11 Doček Baby Lasagne na trgu - 2 Galerija

Vojko V, Baby Lasagna i Nipplepeople stižu na šibensku tvrđavu sv. Mihovila i to u petak 16. kolovoza 2024. na veliki cjelovečernji koncertni program.

Šibensku tvrđavu sv. Mihovila 16. kolovoza zabavit će Vojko V, nipplepeople i naša nova velika zvijezda Baby Lasagna.

Splitski reper Vojko V dolazi u Šibenik na krilima čak četiri osvojena Porina među kojima je i onaj za album godine i najbolji hip-hop album ''Dvojko'', te najbolji video za pjesmu ''Mamacita''.''Dvojko'' je po objavi osvojio digitalne top liste slušanosti, vodeću poziciju Top liste fizičke prodaje domaćih albuma, kao radijsku HR Top 40 listu, a u Šibeniku će Vojko V provesti kroz oba albuma i pokazati zašto je vodeće regionalno hip-hop ime.

Najljepša dalmatinska pozornica ugostit će i trenutno najtraženije ime regije i šampiona eurovizijske publike, a Baby Lasagna dolazi u Šibenik mjesec prije nego krene na trostruki rasprodani pohod na zagrebački stadion Šalata. Najava nastupa na tvrđavi sv. Mihovila dolazi u trenu kada obara nove rekorde s pjesmom ''Rim Tim Tagi Dim'' i zasjeo je na prvo mjesto hrvatske Billboard ljestvice, ali i svjetsku Billboard ljestvicu 200 pjesama, a Šibenik će čuti i pjesme s prvijenca ''Demons & Mosquitos''.

Electro pop duo Nipplepeople već su nekoliko puta u prošlosti rasprodali ovu lokaciju, a maskirani dvojac zakazuje novi susret sa šibenskom publikom. Bend će prošetati kroz brojne hitove iz svoje electro-pop radionice kao što su ''Sutra'', ''Frka'', ''Tebi'', ''Balkan Express'', ''Ne volim te'', ''Broj'' i ''Nikada'', ili ''Tajna'', a sve ih donose sredinom kolovoza na tvrđavu sv. Mihovila.

Ulaznice su u prodaji od četvrtka, 23. svibnja, od 10:00 sati po early bird cijeni od 29 eura. Dostupne su u sustavu Eventim.hr i na svim njihovim prodajnim mjestima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene