pristižu čestitke

Naša bivša manekenka pohvalila se velikim razlogom za slavlje, a emotivnom objavom sve je raznježila!

Anita Dujić Broadfoot Anita Dujić Broadfoot Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Anita Dujić Broadfoot Anita Dujić Anita Dujić - 1 Anita Dujić Anita Dujić Anita Dujić Anita Dujić In Magazin: Anita Dujić - 3 In Magazin: Anita Dujić - 4 In Magazin: Anita Dujić - 5 +20 Anita Dujić Galerija

Anita Dujić posvetila je emotivnu objavu svojoj kćerkici Elli Skye povodom njezina 1. rođendana.

Poduzetnica i bivša manekenka Anita Dujić Broadfoot (39) na društvenim mrežama obilježila je 1. rođendan svoje mlađe kćeri Elle Skye.

Na svojem profilu na Instagramu objavila je njihove zajedničke fotografije, uz koje je kćerkici uputila i emotivnu čestitku.

"Sretan 1. rođendan, sunce moje malo. Na današnji dan prije točno godinu dana stigla nam je Ella Skye. Taj dan je jako puhao vjetar. Meni je već bilo dosta. Ujutro smo puštali zmaja nas troje, a navečer nam se Ella odlučila pridružiti. Štreberski, točno na termin i ekspresno brzo. Od prvog truda u 19:30h pa do kada smo se upoznale je prošlo samo dva sata. Mala ovnica zna što želi i ne radi preveliku dramu oko toga (samo ponekad). Divno je biti tvoja mama i gledati te kako rasteš i cvjetaš. Volimo te više nego što se riječima može opisati", napisala je Anita, a njezini pratitelji zasuli su je čestitkama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ANITA (@anita__dujic)

Dujić sa suprugom Duncanom Broadfootom ima i petogodišnju kćer Lilly, a ranije je u IN Magazinu otkrila i kako su ona i suprug odabrali imena za kćeri.

''Znači Ella je dobila ime po mojoj prabaki Elizabeti, to je moja strana, a Sky je škotska strana, to je otok u Škotskoj, gdje smo Duncan i ja bili kad sam bila trudna s njom, i dosta smo vezani za taj otok. A Lily je po mojoj mami, mama se zove Lidija'', objasnila je Anita.

Pogledaji ovo Anita Dujić Celebrity Naša bivša manekenka progovorila o izazovnim majčinskim trenucima: "Puno sam plakala. Bila sam u jako lošem raspoloženju"

Inače, njezina ljubavna priča sa Škotom Duncanom započela je na na snimanju filma "Mamma Mia" na Visu, a Anita je priznala kako on ispočetka nije imao najbolje mišljenje o njoj, jer mu je poslala mail s prigovorima o suradnji.

"Pogledavali smo se mi, u startu se vjerojatno i razvila neka iskra. Na kraju smo otišli na piće i, evo, to jedno piće je šest godina kasnije dovelo do dvoje djece", ispričala je Anita u podcastu "Mame kod Lane". Par je u braku od 2020. godine, a vjenčali su se u Glasgowu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danilo i Rade Šerbedžija - 1 Danilo i Rade Šerbedžija - 2 Danilo i Rade Šerbedžija - 3 Danilo Šerbedžija +25 Danilo Šerbedžija Celebrity Jedini sin Rade Šerbedžije s godinama je sve sličniji ocu, a glumac ga je dobio s prvom suprugom, koju je snašla tragična sudbina

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 1 +24 Jennifer Aniston - 3 Celebrity Što se dogodilo s licem Jennifer Aniston? Zvijezda Prijatelja iznenadila je izgledom na naslovnici časopisa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene