''trebamo se više podržavati!'

Naša bivša manekenka rodila je prije šest tjedana i već se vratila poslu, a i izgleda odlično: ''Jako malo se priča o problemima tijekom i nakon trudnoće''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Anita Dujić - 1 In Magazin: Anita Dujić - 2 In Magazin: Anita Dujić - 3 In Magazin: Anita Dujić - 4 In Magazin: Anita Dujić - 5 In Magazin: Anita Dujić - 6 Anita Dujić Anita Dujić Anita Dujić Anita Dujić +18 Anita Dujić Galerija

Nekad manekenka, potom dekoraterka seta, a danas i dizajnerica nakita. Anita Dujić rodila je prije nešto više od mjesec dana i već se vratila u studio, gdje priprema novu liniju nakita. O svojim dvjema djevojčicama, poslu, ali i potpori ženama, razgovarala je s našom Lanom Samaržijom za In magazin.

Nakon četverogodišnje Lily, mama po drugi put, prije nešto više od mjesec dana, postala je Anita Dujić Broadfoot. Na svijet je donijela još jednu djevojčicu – Ellu Sky, 

Pogledaj i ovo Anita Dujić javio joj se i frano ridjan Naša bivša manekenka podijelila potresne prizore s hrvatskog otočića: "Svaki put me boli srce kad dođem i vidim što je učinjeno"

''Dobro, dobro se osjećam, osim što sam maloe nispavana, ali sam super i evo već je prošlo 6 tjedana, ne mogu vjerovati. I malena je baš divna bebica, tako da evo...'', govori Anita. 

Ima li ime djevojčice neko značenje?

''Znači Ella je dobila ime po mojoj prabaki Elizabeti, to je moja strana, a Sky je škotska strana, to je otok u Škotskoj, gdje smo Duncan i ja bili kad sam bila trudna s njom, i dosta smo vezani za taj otok. A Lily je po mojoj mami, mama se zove Lidija'', otkrila je Anita. 
Kakva je Lily seka?

''Pa jako brižna i jako je majčinski anstrojena, gleda mene, i kopira mene i zapravo je divna, ali je i znatiželjna pa joj gurne prst u nos, pa je pipa da vidi jel prava, i rekla je da je dosadna jer se ne ide igrati s njom u sobu'', priča Anita. 

I kao da nije tek nedavno rodila. Njezina linija nešto je na čemu bi joj pozavidjeli mnogi. No, Anita čvrsto stoji u zaštiti svih žena i različitosti koje trudnoća i porođaj donose:

''Jako malo i podržavamo jedna drugu i jako malo se priča o tim nekim problemima tokom trudnoće i pospartum, od mentalnih problema, mentalnog stanja žene, do ovih nekakvih fizičkih promjena, malo se priča. Mislim sve je dovoljno teško, izazovno samo po sebi, mislim da bi trebali biti podrška jedna drugoj, ne samo jedna drugoj nego cijelo društvo'', zaključila je Anita. 

Vrlo brzo, Anita se vratila i poslu. Dizajniranju nakita. I ovog puta radi se o prepoznatljivim minimalističkim komadima koje savršeno ocrtavaju njezinu viziju decentih modnih ukrasa:

''Mene uvijek inspirira priroda, priroda, lišće, kora stabla, val, nebo, oblaci, zvijezde, to me viječno ispirira i mislim da nikad neće prestati'', kaže. 

Odlučila se jedan mali keramički dio dodati u novu kolekciju.

''Jesam, ja sam veliki zaljubljenik u keramiku, baš ručni rad i skupljam ju godinama, volim naše kreativce koji izrađuju i tu sam se spojila s Viktorijom, prekrasno radi i tu smo se nas dvije sprijateljile, i došla je ideja kao neki produžetak nakitu'', kaže Anita. 

I možda je brzo pironula na posao, no dizajniranje je zaokuplja i puni baterije, a zna se kako se kaže – sretna mama, sretna djeca:

''Jer kad si ti sretna i zadovoljna, odmorna, naspavana bolja si svojoj djeci. i svima oko sebe'', kaže. 

Tko pomaže kad muž Duncan nije u blizini?

''Pa ugalvnom sam sama, moja mama zna uletiti i Duncanova mama doći iz Škotske. Ima dana kad se raspadam, kada ne spavam, ali sve to prođe'', kaže. 

I kao i svi, i Anita polako pakira kofere i odlazi put Dalmacije. U rodni Trogir. I ovog ljeta ondje će se okupiti cijela obitelj i uživati u trenucima s malenom Ellom i ''velikom'' Lily!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov i Maja Šuput - 1 Nenad Tatarinov i Maja Šuput - 2 Nenad Tatarinov i Maja Šuput - 3 Nenad Tatarinov za In Magazin - 1 +25 Nenad Tatarinov za In Magazin - 2 inMagazin Prvi televizijski intervju Nenada Tatarinova: Evo što nam je sve otkrio o braku s Majom Šuput i o bolesti s kojom se suočio još u osnovnoj!

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum +36 Heidi Klum Celebrity Fotografi su taman uhvatili kad su joj ispale grudi! Obrnuti dekolte Heidi Klum sve je o čemu se priča, ovo još nismo vidjeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene