Danas su jako sretni!

Miljenicu regije suprug je iznenadio romantičnom gestom, a sjećate li se početka njihovog odnosa koji je bio pravi skandal u medijima?

Anđeka Stević Žugić - 3 Anđeka Stević Žugić - 3 Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Anđeka Stević Žugić - 4 Anđeka Stević Žugić - 1 Anđeka Stević Žugić - 2 Anđelka Prpić - 2 Anđelka Prpić - 3 Anđelka Prpić - 3 Anđelka Prpić - 2 Anđelka Prpić - 1 Anđelka Prpić Anđelka Prpić - 1 +25 Anđelka Prpić i Marko Žugić - 9 Galerija

Anđelku Prpić nakon premijere njene predstave na pozornici se pridružio suprug Marko Žugić, osmijeh s lica nije skidala.

Glumica Anđelka Stević Žugić, poznatija kao Prpić, imala je premijeru svoje predstave ''Šta me opet snađe?'' u Novom Sadu, a nakon završetka publika ju je nagradila gromoglasnim pljeskom.

Nakon zahvale publike, dobila je jedno veliko iznenađenje i to od svog sadašnjeg supruga Marka Žugića

Pogledaji ovo Anđelka Prpić - 1 Celebrity Omiljena srpska glumica odgovorila je na komentare koje dobiva: "Pitaju me zašto sam propala i jesam li bolesna..."

Dok je ona stajala i klanjala se publici, Marko se popeo na pozornicu te Anđelki uručio veliki buket cvijeća. Par se poljubio, a sretna glumica nije skidala osmijeh s lica.

S partnerom Markom Anđelka je prije nekoliko mjeseci dobila kćerkicu Čarnu, iz prvog braka s Dariom Prpićem ima sina Jakšu.

Pogledaji ovo Anđelka Prpić Celebrity Prijateljica Anđelke Prpić snimila je intiman trenutak glumice i njene kćerke, a prizor koji je podijelila sve je raznježio!

Anđelka i Dario vjenčali su se 2011., razveli 2020. godine, a pisalo se kako je njihovu braku presudila njegova ljubomora.

O bliskosti glumice i njezina sadašnjeg muža Marka Žugića počelo se šuškati otkako su se zajedno pojavili na premijeri filma "Zlatni dečko", gdje ju je on poljubio u glavu i zagrlio, a ona je njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu.

Pogledaji ovo Anđelka Prpić Celebrity Anđelka Prpić u jednom od najseksi izdanja dosad pokazala kako izgleda samo četiri mjeseca nakon poroda: "Ti si vatra!"

Međutim, njihova veza odmah je na početku naišla na osude javnosti zbog toga što su Marko i Anđelkin bivši muž Dario prijatelji i kumovi.

"Želim im svu sreću! Ako se budu vjenčali, mogu im biti i kum. Čak i ako Marko bude htio uzeti moje prezime, nemam ništa protiv"; izjavo je nedavno Anđelkin bivši muž za srpske medije.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Vojko V i supruga - 1 Vojko V sa suprugom Vojko V sa suprugom Vojko V sa sinom +16 Vojko V sa sinom Celebrity Domaći reper prvi put na crveni tepih izveo tajanstvenu suprugu, otkrio je zašto o njoj nikad ne govori u medijima!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP - 32 Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP - 33 Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP - 34 +27 Marija Kolb, Alen Bičević i Antonija Šola Celebrity Pogledajte izdanje u kojem je Antonija Šola raspametila obožavatelje, nitko joj se ne može nadiviti: "Savršenstvo bez mane!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene