divno!

Sretne vijesti u životu omiljene regionalne glumice koja je punila medijske stupce privatnim životom posljednjih mjeseci!

Anđelka Prpić Anđelka Prpić Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić - 1 Anđelka Prpić s majkom Anđelka Prpić - 4 Anđelka Prpić - 3 Anđelka Prpić - 2 Anđelka Prpić - 1 Anđelka Prpić - 2 Anđelka Prpić - 1 Anđelka Prpić Anđelka Prpić i Marko Žugić +20 Anđelka Prpić Galerija

Glumica Anđelka Prpić rodila je djevojčicu koju je dobila s prijateljem svog bivšeg muža, a porod je prošao u najboljem redu.

Dugoočekivane vijesti stižu iz srpskog svijeta poznatih, glumica Anđelka Prpić rodila je djevojčicu, koju je dobila s prijateljem svog bivšeg supruga.

Pogledaj i ovo Anđelka Prpić i Marko Žugić - 6 rodila prije mjesec dana Anđelka Prpić u prvom izlasku nakon poroda iznenadila figurom, a njezin partner nije ju ispuštao iz ruku!

Kako piše srpski Blic, porod je prošao u najboljem redu, a ime djevojčice sretni par još nije objavio.

Ove vijesti svi su jedva čekali s obzirom na to da je Anđelka u posljednje vrijeme često punila medijske stupce svojim privatnim životom. Naime, djevojčicu je dobila s partnerom Markom Žugićem, koji je bivši prijatelj i kum njezina bivšeg supruga Darija Prpića.

O bliskosti Anđelke i Marka Žugića počelo se šuškati otkako su se zajedno pojavili na premijeri filma "Zlatni dečko", gdje ju je on poljubio u glavu i zagrlio, a ona je njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu.

Međutim, njihova veza odmah je na početku naišla na osude javnosti zbog toga što su Marko i Anđelkin bivši suprug Dario Prpić prijatelji i kumovi.

Anđelka i Dario vjenčali su se 2011. godine, a 2012. dobili su sina, no njihovu je braku prije dvije godine došao kraj, i to navodno zbog njegove ljubomore.

"Želim im svu sreću! Ako se budu vjenčali, mogu im biti i kum. Čak i ako Marko bude htio uzeti moje prezime, nemam ništa protiv", izjavio je Anđelkin bivši muž za srpske medije.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +27 Ivana Knoll Celebrity Knoll objavila video talenta kojim se očito ponosi, ali reakcije nisu bile onakve kakvima se nadala: ''Kakav neugodnjak...''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor Antonia Ivić - 1 David Bublić - 1 Denis Sviličić - 1 +30 Leo Cvetković - 1 Nekad i sad Odmorni, dotjerani i siti: Pogledajte kako natjecatelji Survivora izgledaju nakon povratka u civilizaciju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene