obiteljska proslava

Anđelka Prpić s novim partnerom uživala na rođendanu svoje majke, skupa su je iznenadili lijepom porukom!

Anđelka Prpić Anđelka Prpić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić s majkom Anđelka Prpić Anđelka Prpić - 3 Anđelka Prpić - 5 Anđelka Prpić - 2 Anđelka Prpić - 1 Anđelka Prpić Anđelka Prpić - 1 Anđelka Prpić - 2 Anđelka Prpić s novim partnerom - 1 +20 Anđelka Prpić s novim partnerom - 2 Galerija

Anđelka Prpić čeka dijete s partnerom Markom Žugićem, a glumica se sad pohvalila da su se skupa zabavljali na proslavi rođendana njezine majke.

Jedna od omiljenih sprskih glumica, Anđelka Prpić na Instagramu je podijelila video u kojem je pokazala kako je izgledala proslava rođendana njezine majke Duške.

Pogledaj i ovo Anđelka Prpić divno! Sretne vijesti u životu omiljene regionalne glumice koja je punila medijske stupce privatnim životom posljednjih mjeseci!

Na videu se moglo vidjeti kako je s Anđelkom bio i njezin novi partner Marko Žugić s kojim očekuje dijete. Iako je već u osmom mjesecu trudnoće, uspjela je dobro sakriti trbuščić ispod crnog sakoa.

Također, Marko je na rođendanu zapalio svijećice na rođendanskoj torti te se čini kako je obitelj brzo prihvatila novog zeta.

"Da je Duška biti lako, Dušica bi bio svako! Samo je jedna - MAJKA! Naša najbrižnija i najdivnija! Slavljenica! Miljenica! Dušica! Volimo te!", posvetila je Anđelka svojoj majci poruku. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

O bliskosti Anđelke i Marka Žugića s kojim čeka dijete počelo se šuškati otkako su se zajedno pojavili na premijeri filma "Zlatni dečko", gdje ju je on poljubio u glavu i zagrlio, a ona je njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu.

Međutim, njihova veza odmah je na početku naišla na osude javnosti zbog toga što su Marko i Anđelkin bivši suprug Dario Prpić prijatelji i kumovi.

Anđelka i Dario vjenčali su se 2011. godine, a 2012. dobili su sina, no njihovu je braku prije dvije godine došao kraj, i to navodno zbog njegove ljubomore.

"Želim im svu sreću! Ako se budu vjenčali, mogu im biti i kum. Čak i ako Marko bude htio uzeti moje prezime, nemam ništa protiv"; izjavio je Anđelkin bivši muž za srpske medije.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 6 +20 Albina Grčić - 4 Celebrity Ovo je Albina? Pjevačica pokazala ogromnu promjenu i potpuno raspametila obožavatelje: "Ovo je top!"

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards Denise Richards - 2 Denise Richards - 1 Denise Richards - 2 +38 Denise Richards - 1 Nekad i sad Jednim pokretom pokazala je stvarno baš sve, haljina se pomaknula i svima je bilo jasno da nema donje rublje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene