''Mijenjaj sve, brutalna!''

Ovo je Albina? Pjevačica pokazala ogromnu promjenu i potpuno raspametila obožavatelje: "Ovo je top!"

Albina Grčić Albina Grčić Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 6 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 6 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 1 +13 Albina Grčić - 2 Galerija

Albina Grčić objavila je fotografiju na kojoj je obožavatelji nisu prepoznali zbog frizure i boje kose.

Pjevačica Albina Grčić iznenadila je obožavatelje velikom promjenom izgleda.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

Lijepa Splićanka na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj je neprepoznatljiva jer ima crnu kosu s ravnim šiškama.

"Nemojte se uzbuđivati, to je samo perika", otkrila je odmah Albina, no njezine obožavatelje promjena je apsolutno oduševila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

"Ajme, obavezno ovu frizuru trajno", "Mijenjaj frizuru, boju, sve! Ovo izdanje je top", Brutalna", "Tako si lijepa", "Kraljica", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

Inače, posljednjih tjedana naveliko se šuška da je Albina prekinula dugogodišnju vezu s mladim nogometašem Ivanom Ćalušićem jer su oboje obrisali zajedničke fotografije s Instagrama te su se prestali pratiti na društvenoj mreži.

Albina je glasine negirala.

"To nije istina! Želim vezu graditi u privatnosti i to je to", izjavila je kratko za Slobodnu Dalmaciju.

Pjevačica i nogometaš poznaju se od djetinjstva jer su odrasli u istom splitskom kvartu, a prije nekoliko godina njihovo prijateljstvo preraslo je u ljubav.

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards Denise Richards - 2 Denise Richards - 1 Denise Richards - 2 +38 Denise Richards - 1 Nekad i sad Jednim pokretom pokazala je stvarno baš sve, haljina se pomaknula i svima je bilo jasno da nema donje rublje

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Orsag na koncertu Sanje, Marinka i Zeca Marina Orsag na koncertu Sanje, Marinka i Zeca Sanja Doležal Marina Orsag s mamom +10 Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Celebrity Pogledajte tko je uletio na pozornicu Sanji, Marinku i Zecu: "Rekla sam ti da hoću, a ti si zabrijala..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene